Ελλάδα

Υπόθεση Λαγούδη: Επιμένουν οι συγγενείς – Είχε «ραντεβού θανάτου» στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Υπόθεση Λαγούδη: Επιμένουν οι συγγενείς – Είχε «ραντεβού θανάτου» στο σημείο που βρέθηκε νεκρή
Υπόθεση Λαγούδη: Η οικογένεια δηλώνει δικαιωμένη από την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση σε βάρος του γιατρού - πρώην συντρόφου της άτυχης γυναίκας.

Υπόθεση Λαγούδη: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη πριν από εννέα μήνες, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται σιγά σιγά στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ως δολοφόνοι «φωτογραφίζονται» τρία άτομα.

Ο ένας εξ΄αυτών είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και έχει προσωποποιηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της 44χρονης.

Ο ίδιος πάντως δεν δέχεται καμία κατηγορία που του έχει αποδοθεί, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει θύμα «κανιβαλισμού».

Δικαίωση για τους γονείς

Ο στενός οικογενειακός κύκλος της Ειρήνης Λαγούδη αρχίζει να νιώθει δικαίωση, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουροι πως πρόκειται για δολοφονία, καθώς η 44χρονη δεν είχε κάποιο λόγο να βάλει τέλος στην ζωή της.

Μάλιστα, δεν εγκατέλειψαν στιγμή την πίεση που ασκούσαν στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να μην σταματήσουν οι έρευνες, αποτέλεσμα που έφερε τις πρώτες συλλήψεις δραστών.

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί», λέει η θεία της 44χρονης, Βούλα Λαγούδη, η οποία μίλησε στον   ALPHA.

«Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε;», σημείωσε η ίδια και κατέληξε:

«Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους».

Πάλεψε για να σωθεί – Ένας την κλείδωσε και άλλος έβαλε φωτιά

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που φέρεται να προκάλεσαν στον θάνατο της 44χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης όπως όλα δείχνουν υπάρχουν δύο φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας εξ’ αυτών έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην αφήσει την άτυχη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό της.

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι πάλεψε για να κρατηθεί στην ζωή, ωστόσο οι δράστες δεν της άφησαν καμία ελπίδα.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.

Ο λόγος για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό. Άτομα τα οποία όπως όλα δείχνουν η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ένα βήμα πριν απαγγέλλει κατηγορίες σε βάρος τους.

Έτσι, όπως καταλαβαίνουμε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της στο Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας.Το ότι πάλεψε για να σωθεί το φανερώνουν και τα αποτυπώματά της που βρέθηκαν τόσο στον ουρανό, όσο και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει τουλάχιστον μέχρι στιγμής εάν αυτά τα αποτυπώματα προκλήθηκαν μετά από πάλη με τους δράστες ή στην απέλπιδα προσπάθειά της να σωθεί σπάζοντας το τζάμι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments