Ζώδια

Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια
Ο Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Στις 11 Οκτωβρίου, 2018 ο Άρης, θεός του πολέμου, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, θεά της αγάπης, και θα δείτε το μίσος και την αγάπη να πηγαίνουν χεράκι χεράκι.

Η αγάπη και το μίσος πάνε χεράκι χεράκι με πολλούς τρόπους.

Η αγάπη μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μίσος, όταν βρίσκεσαι ντροπιασμένος.

Όταν θες κάτι που δεν μπορείς να έχεις ή όταν αγαπάς κάποιον που σε κάνει να υποφέρεις, μπορεί να νιώθεις ταυτόχρονα αγάπη και μίσος!

Και εκεί έξω υπάρχουν σίγουρα πράγματα που αγαπάς να μισείς –έναν πρώην, τον εργοδότη σου, την κυβέρνηση ή τα δικά σου ελαττώματα.

Και πράγματα που μισείς να αγαπάς –τα λιπαρά φαγητά, το Facebook ή, ξανά, τον πρώην σου- και τα απολαμβάνεις παρά την καλή σου κρίση.

Το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης δημιουργεί δυνατές, ενοχλητικές επιθυμίες και αυτό που θες με αυτό που παίρνεις συγκρούονται.

Το πασίγνωστο τραγούδι των Rolling Stones μου έρχεται στο μυαλό: «I Can Get No…Satisfaction».

Αυτό το τετράγωνο κάνει την αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο αρκετά έντονη, γιατί απλώς δεν μπορείς να πάρεις χαλαρά αυτό που σε κάνει να αναστατώνεσαι.

Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου, μπορεί να φερθείς πολύ πιεστικά ή να μοιάζεις απαθής πάνω στην προσπάθεια να δραπετεύσεις απ’ την αποτυχία και να πετύχεις τα αποτελέσματα που θες.

Ποιο θα είναι το στυλ σου; Εξαρτάται από τον αστρολογικό χάρτη σου!

Ωροσκόπιo για το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης:

Το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης και η αλληλεπίδραση αγάπης – μίσους του είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσουν το ωροσκόπιο όλων μας. Τι δεν μπορείς απλώς να παρατήσεις; Διάβασε το ζώδιό σου και ανακάλυψε το!

ζώδια Κριός

Είστε από τη φύση σας πολεμιστές και δεν σας νοιάζει ποιον ενοχλεί αυτό. Είναι δύσκολο να αντισταθεί ο κατακτητής – τυχοδιώκτης που βρίσκεται μέσα σας σήμερα και ας πάει στο καλό η δουλειά σας, η υγεία σας, η δίαιτά σας, οι συνάδελφοί σας ή όποια μικρή λεπτομέρεια στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σας! Επίσης, το κήρυγμα μπορεί να σας βγαίνει εύκολα σήμερα, αλλά κάνετε πράξει αυτά που λέτε;

ζώδια Ταύρος

Είστε παιδί της Αφροδίτης και φυσικά προτιμάτε την ομορφιά, την ειρήνη και την ηρεμία –και ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Για να μην πούμε ότι είστε τεμπέληδες από τη φύση σας. Αλλά κάποιος κοντινός σας μπορεί να έχει διαφορετικές ιδέες σήμερα και να σας προκαλέσει άσχημα συναισθήματα. Το σεξ είναι γεμάτο πάθος –αλλά μπορεί να σας αφήσει ανικανοποίητους. Αν σας πιάσει καταναλωτική μανία, κρατήστε τουλάχιστον τις αποδείξεις.

Ωροσκόπιo για το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης:

ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να είστε πολυλογάδες από τη φύση σας, αλλά κάποιες φορές λαχταράτε ηρεμία και ησυχία, ειδικά όταν δουλεύετε στο σπίτι ή στο γραφείο. Δεν θα βρείτε την ευκαιρία τώρα, καθώς οι εισβολείς –ακόμα και το ταίρι σας– κάνουν τα πράγματα δύσκολα για εσάς. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις διαφωνίες, το σεξ θα αποδειχθεί καλή διέξοδος.

ζώδια Καρκίνος

Οι άμυνές σας, για τις οποίες φημίζεστε, θα είναι σηκωμένες σήμερα –ειδικά στη δουλειά, που παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας να θέσετε κάτι ευγενικά, κάποιος φέρεται πεισματάρικα, δύσκολα και με αγένεια. Επίσης, λεπτομέρειες θα ζαλίσουν το μυαλό σας, γι’ αυτό τσεκάρετε διπλά χρονοδιαγράμματα και έγγραφα πριν ταξιδέψετε. Μια καλή διέξοδος; Αποβάλλεται την ενόχλησή σας στο γυμναστήριο ή ξεκινώντας ένα απαιτητικό πρότζεκτ.

ζώδια Λέων

Ενώ είστε συνήθως μεγαλοπρεπείς, με αυτοπεποίθηση και συγκεντρωμένοι, σήμερα μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς και αβέβαιοι για το τι θέλετε. Σας αρέσει κάποιος παρά την καλή κρίση σας; Ή μήπως θα θέλατε να σας αρέσει αυτό το υπέροχο άτομο αλλά αυτό δεν συμβαίνει; Ότι απ’ τα δύο κι αν αντιμετωπίζετε, τολμάτε να πάρετε το ρίσκο; Τα ψώνια μπορεί να μην σας φέρουν ικανοποίηση σήμερα: κρατήστε τις αποδείξεις σε περίπτωση που ξυπνήσετε αύριο και αναρωτηθείτε τι σκεφτόσασταν. Το σεξ θα είναι γεμάτο πάθος σήμερα, ακόμα κι αν εσείς και το ταίρι σας δεν μπορείτε να συντονιστείτε.

ζώδια Παρθένος

Έχει γίνει η ζωή σας μια μόνιμη μάχη ανάμεσα σε σας και στις δουλειές του σπιτιού ή τα μέλη της οικογένειάς σας; Περιμέντε και σήμερα ένταση, καθώς θα παλεύετε μάταια να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας, ενώ κυνηγάτε πράγματα και ανθρώπους γύρω γύρω στο σπίτι σας. Όσο κι αν προσπαθείτε, θα είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε κάποιους σήμερα. Ξεχάστε τη συνήθη τελειομανία σας και ανταποκριθείτε στη ζωή όπως προκύπτει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Ωροσκόπιo για το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης:

ζώδια Ζυγός

Είστε από τη φύση σας διπλωμάτες με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη σας και προτιμάτε να αγαπάτε παρά να πολεμάτε. Αλλά ο πόλεμος συμβαίνει αν κάποιος συνεχίζει να φέρεται σαν αγριάνθρωπος και, αν υπάρξει η ανάγκη, η στρατηγική σας θα είναι αψεγάδιαστη. Μήπως ένας γείτονας είναι τσιμπημένος μαζί σας; Είναι. Αυτός ή αυτή μπορεί να το κρατά κρυφό! Οι επικοινωνίες σήμερα μπορεί να έχουν κρυφούς σκοπούς. Προσέξτε τα φροϋδικά ολισθήματα σήμερα, καθώς αυτό που νιώθετε και αυτό που λέτε μπορεί να ανακατευτούν.

ζώδια Σκορπιός

Δεν τα παρατάτε εύκολα όταν θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας και τα κατακτητικά ένστικτά σας είναι σε πλήρη ισχύ σήμερα. Αλλά τα κέρδη των σημερινών κατακτήσεων μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητικά όσο ελπίζατε ότι θα είναι. Οι προσπάθειές σας να κάνετε το καλύτερο για τον καθένα μπορεί να απαντηθούν με κενά βλέμματα. Πολεμάτε γι’ αυτό που θέλετε ή γυρνάτε την πλάτη σας και φεύγετε; Εσείς αποφασίζετε. Αν δεν συμφωνείτε με έναν φίλο, κάντε κάτι που δραστηριοποιεί το σώμα σας για να αποβάλλεται την ενόχλησή σας.

Ωροσκόπιo για το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης:

ζώδια Τοξότης

Η περιπετειώδης φύση σας είναι δύσκολο να δαμαστεί τις καλύτερες μέρες και τώρα ακόμα περισσότερο, όταν έχετε αποφασίσει να κάνετε κάτι, είστε ασταμάτητοι. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει κάποιους προϊστάμενους, αλλά και τι μ’ αυτό; Αν συμμορφωθείτε με τις δικές τους επιθυμίες θα θυμώσετε. Απ’ την άλλη, αν θέλετε να κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων, δεν είναι ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό;

ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να αναστατώνεστε με το κάθε τι, αλλά το να κρύβεται τα συναισθήματά σας μπορεί να σας πάει μέχρι ενός σημείου. Εάν επιμένετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό, κάποιος μπορεί να αντιδράσει για σας ή κάποιος μπορεί να θυμώσει και να μην τον απασχολήσει η πρόθεσή σας να παραμείνετε εκτός μπλεξίματος. Τα άλλα νέα είναι ότι το σεξ με αγνώστους ή σε άγνωστα μέρη μπορεί να σας συνεπάρει σήμερα!

Ωροσκόπιo για το τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης:

ζώδια Υδροχόος

Είστε από τη φύση σας χαλαροί, αλλά μπορείτε να χάσετε την ψυχραιμία σας αν κάποιος φίλος προδώσει την εμπιστοσύνη σας! Η επιθυμία σας για περισσότερη οικειότητα μοιάζει ματαιωμένη. Χρησιμοποιείτε το σεξ ως άθλημα; Είστε απλώς φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αν, αντίθετα, τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας έχουν να κάνουν με τα λεφτά, μπορεί να συνοψιστούν σε σημαντικές διαφορές στις προτεραιότητές σας.

ζώδια Ιχθύες

Το ταίρι σας θέλει να του δείξετε περισσότερη αγάπη και προσοχή σήμερα, αλλά εσείς έχετε άλλες ευθύνες –στη δουλειά ή οικογενειακές– που μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σας. Περιμένετε μια πρόταση γάμου ή μια επαγγελματική πρόταση; Ένας προϊστάμενος μπορεί να σας στέλνει ανάμικτα μηνύματα ή να βρείτε ανταγωνισμό για τη θέση που θέλετε. Θέλετε να δείξετε μια δυνατή εικόνα σήμερα, αλλά οι άλλοι μπορεί να μην ανταποκριθούν όπως θα περιμένατε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments