Ελλάδα

Έγκλημα στον Έβρο: Τα τρία σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Μέσα σε αυτά και οι τζιχαντιστές

Έγκλημα στον Έβρο: Τα τρία σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Μέσα σε αυτά και οι τζιχαντιστές
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το έγκλημα στον Έβρο, με τρεις γυναίκες να εντοπίζονται άγρια δολοφονημένες.

Το έγκλημα στον Έβρο έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους που επεξεργάζονται την υπόθεση καθώς τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν την βαναυσότητα που τις οδήγησε στον θάνατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι γυναίκες βρέθηκαν νεκρές με μαχαιριές-καρμπόν στον λαιμό. Η ΕΛ.ΑΣ λοιπόν εξετάζει αρκετά σενάρια και δεν αποκλείει μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο.

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, οι γυναίκες κατάγονται από την Συρία. Η μια γυναίκα είναι μεταξύ 30 – 35 ετών, η άλλη σαφώς πιο νέα και η τρίτη είναι ανήλικη.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία εξετάζει το σενάριο οι τρεις γυναίκες να είναι συγγενείς μεταξύ τους, καθώς εμφανισιακά μοιάζουν, ωστόσο, απαντήσεις με βεβαιότητα θα δώσουν οι εξετάσεις DNA.

Θυμίζουμε ότι στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου.

Οι αρχές λοιπόν σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις προσανατολίζονται σε τρία σενάρια:

-Αρχικά, το πρώτο  σενάριο θέλει το έγκλημα να πρόκειται για μια φρικιαστική παραδειγματική τιμωρία «κακοπληρωτών» από τους διακινητές τους ή για κάποια διαμάχη μεταξύ διακινητών.

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, οι δράστες των δολοφονιών  θέλησαν να στείλουν κάποιο μήνυμα είτε σε ανθρώπους που κάνουν επίσης διακίνηση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το εν λόγω σενάριο είναι και το πιο πιθανό.

-Το δεύτερο, αφορά  σε ενδοοικογενειακή διένεξη. Εάν τελικά αποδειχθεί συγγενική σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων, τότε εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον και το έγκλημα να έγινε για λόγους ήθους.

-Τέλος, το τρίτο και τελευταίο σενάριο που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους, καθώς ακούγεται όλο και πιο έντονα είναι να πρόκειται για έγκλημα τζιχαντιστών.

Το σενάριο αυτό στηρίζει μεν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ενδέχεται όντως να πρόκειται για θρησκευτικό έγκλημα, κάτι το οποίο συμπεραίνεται από τον τρόπο που ήταν δεμένες οι γυναίκες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω τους.

Καταληκτικά, να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και να εξεταστούν αναλυτικότερα τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments