Αθλητισμός

Μάνταλος: Ξανά στο προσκήνιο για την Γουέστ Μπρόμ

Μάνταλος: Ξανά στο προσκήνιο για την Γουέστ Μπρόμ
Ο Πέτρος Μάνταλος, όπως υποστηρίζουν Αγγλικά ΜΜΕ, μπορεί να επανέλθει στο μεταγραφικό στόχαστρο των "μπάγκις"

Στο παρελθόν, ο Πέτρος Μάνταλος βρισκόταν αρκετά ψηλά στην λίστα της Γουέστ Μπρόμ. Ωστόσο, το “deal” δεν καρποφόρησε και ο διεθνής μέσος παρέμεινε στην Ένωση.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το νησί, το σίριαλ Μάνταλος – Γουέστ Μπρόμ δεν έχει ακόμα τελειώσει. Αντιθέτως, έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ιστοσελίδα hitc.com, παραθέτοντας και το Sportime.gr για την πρόταση που 9 εκατ. που είχε αποκαλύψει στον Έλληνα άσο της Ένωσης , εξηγεί γιατί οι «μπάγκις», παρά την εξαιρετική πορεία τους στην Championship, ενδέχεται να χρειαστούν έναν επιτελικό μέσο για τη μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Το αστέρι της ομάδας, Χάρβι Μπάρνς, που μετράει πέντε γκολ και δυο ασίστ μέχρι στιγμής στη σεζόν, δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει (Λέστερ), μόλις ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Εάν κάτι τέτοιο πάρει σάρκα και οστά, τότε ο αγγλικός σύλλογος  θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό του.

Το αγγλικό ΜΜΕ λοιπόν, επισημαίνει πως «ο Πέτρος Μάνταλος είναι κάποιος που πληροί τις προϋποθέσεις για αυτή τη θέση και για τον οποίο η Μπρομ είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι» και συνεχίζει:

«Μπορεί να μην είναι το ίδιο πολυδιάστατος, όπως ο Μπαρνς, αλλά ως δημιουργικός μέσος και παίκτης που απειλεί από μακριά με το σουτ, η Μπρομ θα πρέπει να τον στοχεύσει σε περίπτωση επιστροφής του πρώτου στη Λέστερ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments