Πολιτική

Η Γεροβασίλη και ο Μητσοτάκης ήταν η αρχή

Η Γεροβασίλη και ο Μητσοτάκης ήταν η αρχή
Ο Νίκος Μαρουλίδης γράφει στο blog του στο pagenews.gr το παρασκήνιο πίσω από την επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Α.Τ Ομονοίας.

Αρκετό παρασκηνιακό ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Όλγας Γεροβασίλη στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας την επομένη μετά την επίθεση με μολότοφ που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.

Παρασκήνιο με άρωμα εκλογών λοιπόν, αφού όλο και πιο συχνά τελευταία ακούμε και βλέπουμε πολιτικούς αρχηγούς, υψηλόβαθμα στελέχη, βουλευτές, υπουργούς κ.ο.κ να ξεφυτρώνουν «σαν τα μανιτάρια» σε κάθε σημείο που η επικαιρότητα… τρέχει.

Ας επικεντρωθούμε στο εν λόγω περιστατικό. Η είδηση ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί το Α.Τ Ομονοίας έγινε γνωστή μέσω διαύλων της ΕΛ.ΑΣ, γεγονός που αναστάτωσε την κ. Γεροβασίλη.

Μάλιστα, πηγές της Πειραιώς μιλούν για πραγματικό «μαραθώνιο» της υπουργού Προστασίας του Πολίτη να προλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να φτάσει πρώτη στο σημείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος ενημέρωνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το τηλέφωνό του χτυπούσε ασταμάτητα για να κατέβει στο ισόγειο να υποδεχθεί την υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Οι «μπηχτές» και οι υποσχέσεις

Μητσοτάκης και Γεροβασίλη μπορεί να μην συναντήθηκαν παρόλο που βρίσκονταν στο ίδιο κτίριο, ωστόσο δεν παρέλειψαν να ρίξουν τα πυρά τους, αλλά και να αφήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «κάποιοι περιμένουν να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν», ενώ δεσμεύτηκε ότι επί Νέας Δημοκρατίας παρόμοια περιστατικά θα παταχθούν από την πρώτη μέρα.

Από την άλλη, η Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως παίζει το τελευταίο του χαρτί. «Θα συνιστούσα στα θέματα ασφαλείας να σταθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Όσοι προσπαθούν να κάνουν επικοινωνία με ζητήματα ασφάλειας είναι επικίνδυνοι», είπε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε πως τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση θα γίνουν άμεσα ορατά.

Πρέπει λοιπόν να μπαίνουμε σιγά σιγά σε προεκλογικό mood, αφού με την πάροδο του χρόνου θα τάζονται… λαγοί για πετραχήλια για έναν “σταυρό”.

Πρόσωπα που είχαμε ξεχάσει, πρόσωπα που πάντα τραβούσαν τα βλέμματα θα αρχίσουν να μονοπωλούν ξανά σε τηλεοπτικά πάνελ, εφημερίδες και sites, ενώ η Βουλή θα ερημώσει αφού άπαντες θα βρίσκονται στους δρόμους δίπλα… στον λαό, όπως πάντα άλλωστε.

Η Γεροβασίλη και ο Μητσοτάκης ήταν η αρχή. Εν αναμονή για την συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Μαρουλίδη, εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments