Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Τι απαντούν πηγές του κόμματος στο Μαξίμου

Νέα Δημοκρατία: Τι απαντούν πηγές του κόμματος στο Μαξίμου
Νέα Δημοκρατία: Τι αναφέρουν πηγές του κόμματος της Πειραιώς.

Νέα Δημοκρατία: Πηγές απάντησαν στην ανακοίνωση του Mεγάρου Μαξίμου.

Αναφέρουν τα εξής: «Μέσα στον πανικό του το Μαξίμου καταφεύγει πια στην έσχατη μέθοδο ‘φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης’».

Μαξίμου για μυστικά κονδύλια: «Kαλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης»

H Ανακοίνωση – απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Νέα Δημοκρατία.

«Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών».

Και καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση:

«αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι».

«Η κ. Μπακογιάννη και η ΝΔ είναι οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλο, είτε στο Νίκο Κοτζιά είτε στον πρωθυπουργό».

Tονίζει καταλήγοντας το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νέα Δημοκρατία: Ζητά από Καμμένο και Κοτζιά στοιχεία για τα μυστικά κονδύλια

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ, οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει, προσθέτοντας πως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

«Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις» τονίζει η ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments