Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μαζί με τη Λοκομοτίβ οι δύο ομάδες χωρίς βαθμό

ΑΕΚ: Μαζί με τη Λοκομοτίβ οι δύο ομάδες χωρίς βαθμό
Η ΑΕΚ στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ τα βρίσκει... σκούρα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται αποδείχτηκε ακόμα δυσκολότερος απ’ ότι περίμενε κανείς. Και αυτό έχει αντίκτυπο στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Η οποία είναι… μηδενική.

Η Ένωση και η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι οι δύο ομάδες που μετά το τέλος του πρώτου γύρου δεν έχουν ούτε βαθμό. Η Λοκομοτίβ βεβαίως είναι σε σαφώς πιο εύκολο όμιλο από την ΑΕΚ, αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκατοικεί με Σάλκε, Γαλατά και Πόρτο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με τα 2 γκολ στο ενεργητικό της τουλάχιστον έχει βάλει… μπόλικες ομάδες από κάτω στο επιθετικό κομμάτι (Λοκομοτίβ, Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας έχουν από 1) και συγκατοικεί με Μπριζ, Μονακό.

Στην άμυνα πάλι ο Αστέρας με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε από τη Λίβερπουλ έφτασε το παθητικό στα δέκα. Δύο περισσότερα από την ΑΕΚ (8) αλλά και από τις Τότεναμ και Αιντχόφεν.

Το Τσάμπιονς Λιγκ ως εδώ μοιάζει πολύ δύσκολη υπόθεση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον δεν θα τελειώσει με «μηδέν» την αποστολή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments