Ελλάδα

26 Οκτωβρίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους τριήμερους εορτασμούς στην Θεσσαλονίκη

26 Οκτωβρίου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους τριήμερους εορτασμούς στην Θεσσαλονίκη
26 Οκτωβρίου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

26 Οκτωβρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου έως και την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου και της εθνικής επετείου.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, εφαρμόζονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(1) Από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

– Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Σουρή μέχρι την οδό Πελοποννήσου. – Κασσάνδρου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Νικολάου μέχρι την οδό Μακεδονικής Αμύνης. – Μακεδονικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Κασσάνδρου μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου. – Σελεύκου, σε όλο το μήκος της. – Αριστοτέλους, στο τμήμα της από οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.

(2) Από ώρα 10.30΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας