Ελλάδα

Φωτιά Χαλκιδική: Αυξήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Σάρτη

Φωτιά Χαλκιδική: Αυξήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη Σάρτη
Φωτιά Χαλκιδική: Η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί, κάνοντας ευκολότερο το έργο των πυροσβεστών.

Φωτιά Χαλκιδική: Αυξήθηκαν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σάρτη.

Ζημιές υπέστη από τη φωτιά το κάμπινγκ στο Πλατανίτσι.

Η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί, κάνοντας ευκολότερο το έργο των πυροσβεστών.

Στο σημείο επιχειρούν 160 πυροσβέστες με 70 οχήματα, 73 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 35 πυροσβέστες με 29 βοηθητικά οχήματα.

Με κάθε μέσο προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά

Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν 148 πυροσβέστες με 59 υδροφόρα, 73 άτομα πεζοπόρο, 35 πυροσβέστες με 29 βοηθητικά οχήματα , 4 αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και ένα βοηθητικό ελικόπτερο συντονισμού.

Στην κατάσβεση συνδράμουν η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Σιθωνίας με υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου, το ΓΕΕΘΑ, η ΕΛ.ΑΣ, το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και το ΕΚΑΒ.

Οι πολίτες καλούνται να μην προσεγγίζουν την ευρύτερη περιοχή

Η Αστυνομία της Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους πολίτες και οδηγούς που κινούνται στη Σιθωνία Χαλκιδικής να μην προσεγγίζουν και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της Σάρτης, ώστε να διευκολύνεται το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες – υποδείξεις των Αρχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments