Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/10/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/10/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/10/18)

ζώδια κριός 

Μπορεί η γοητεία σου να έκανε θαύματα μερικές φορές στην ερωτική σου ζωή στο παρελθόν, αλλά το θράσος σου, θα γοητεύσει τώρα. Αυτό θα βοηθήσει στο ν’ ανέβει η διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, ιδιαίτερα αν εξαλειφθεί ο αυθορμητισμός, από την όλη εικόνα.

Αυτή σου η απόφαση είχε αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα ? Είναι πολύ καλή κίνηση και αν μπορέσεις διατήρησε τα πράγματα έτσι, για λίγο ακόμη. Ο αυθορμητισμός και οι απερισκεψίες, θα πρέπει να παραμείνουν μακριά προς το παρόν.

ζώδια ταύρος

Μπορείς να οδηγήσεις την ερωτική σου σχέση, στην κατεύθυνση που θέλεις να την πας, αλλά η δυσπιστία, μπορεί να καθυστερήσει το σχέδιό σου. Ωστόσο, όταν αισθάνεσαι πως έχεις τον έλεγχο, μπορείς και κάνεις σημαντικά βήματα προόδου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις επιθυμίες της καρδιάς σου.

Το μυαλό σου είναι που σκέφτεται διαφορετικά, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις συγκρούσεις, ανάμεσα σε μυαλό και καρδιά. Με θάρρος και αγνοώντας τον φόβο, σύντομα θα αλλάξει αυτό.

ζώδια δίδυμοι

Η αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου, μπορεί να φέρει πιο κοντά σου αυτή τη στιγμή, τον εραστή σου. Είτε πρόκειται για μια συζήτηση μαζί του, για κάτι γραπτό ή καλλιτεχνικό, μπορείς να το εφαρμόσεις τώρα και να μεταφέρεις τη σχέση σου σε καινούργιο επίπεδο με τέτοιο τρόπο, που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Όσο περισσότερο εκφράζεσαι δημιουργικά με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, τόσο πιο έντονο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα!

ζώδια καρκίνος

Κάνεις ό, τι μπορείς, για να δώσεις προτεραιότητα στην ερωτική σου σχέση σήμερα. Όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες, που δημιούργησαν απόσταση ανάμεσά σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επανασυνδεθείτε – διανοητικά ή σωματικά! Αν υπάρχει ένα ζήτημα που αποφεύγατε να συζητήσετε, τότε η αυξημένη συνεννόησή σας, μπορεί να το κάνει πολύ πιο εύκολο τώρα!

ζώδια λέων

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις περισσότερη υποστήριξη από τον εραστή σου, από ό, τι συνήθως! Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ισορροπία στην ερωτική σου σχέση, που πιθανότατα ήταν προς όφελος του αγαπημένου σου, μέχρι πρόσφατα. Μόλις αυτό αποκατασταθεί, θα μπορέσετε μαζί να συζητήσετε τα μεγάλα θέματα που είναι σημαντικά για σας. Όταν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, η ανταλλαγή απόψεων, είναι πάντα πολύ πιο εμπνευσμένη.

ζώδια παρθένος

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα, μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική σήμερα, ειδικά στα μάτια του εραστή σου! Σου είναι τόσο εύκολο να ανακατευτείς σε κοινωνικούς κύκλους αυτή τη στιγμή και η αγνή καρδιά σου, μπορεί να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο, αν κάποιος κολλητός σου αισθανθεί, πως την καλή σου θέληση, μπορεί κάποιοι να την εκμεταλλευτούν… άκουσέ τον Μπορεί να έχει δει κάτι, που δεν έχεις αντιληφθεί, σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

ζώδια ζυγός

Η καρδιά σου, είναι σαν ένας φάρος αγάπης και ελπίδας σήμερα. Και αυτό, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση της ερωτικής σου σχέσης. Μια καινούργια αίσθηση οικειότητας με τον εραστή σου, υπάρχει στην ατμόσφαιρα, που προέρχεται από τον καινούργιο τρόπο συνεννόησης που έχετε. Μην αρχίσεις να αμφισβητείς ή ν’ αναλύεις, τί συμβαίνει τώρα στα ερωτικά σου…ιδιαίτερα αφού ο εραστής σου, έχει αλλάξει συμπεριφορά,- προς ευχαρίστησή σου! Επικεντρώσου περισσότερο, στο να εδραιωθεί η ανοιχτή επικοινωνία στα συναισθήματα και στην εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

ζώδια σκορπιός

Θα σου δοθεί η δυνατότητα, να δοκιμάσεις την ικανότητά σου, στην προσαρμογή και τον αυτοσχεδιασμό. Ειδικά αν προκύψει ξαφνικά, μια απροσδόκητη εξέλιξη στα ερωτικά σου. Ξέρεις το ρητό που λέει, πως ο Θεός γελάει όταν εμείς κάνουμε σχέδια, αλλά αντί ν’ απογοητευθείς… χαμογέλα στις αντιξοότητες. Αν μπορείς ακόμη και να γελάσεις, τότε ακόμα καλύτερα! Επειδή ο εραστή σου, θα θαυμάσει τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, σε μια εποχή… που και να έχανες την ψυχραιμία σου, θα ήταν κατανοητό.

ζώδια τοξότης

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις νωρίς σήμερα με όλα τα καθημερινά ή εργασιακά σου θέματα, γιατί το βράδυ προσφέρεται για τη δημιουργία άνθισης και ανάπτυξης, της ερωτικής σου σχέσης! Μόνη ή σε σχέση, να ξέρεις πως κάτι συγκινητικό, θα σου φέρει χαμόγελο στο πρόσωπο και θα κάνει την καρδιά σου, να φτερουγίσει. Αυτό βέβαια, θ’ απαιτήσει να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο να επικοινωνείς ανοιχτά, και στο να ακούς! Μπορεί η διαμόρφωση και η ανάπτυξη της σχέσης σου, να είναι το θέμα, που αφορά το σημερινό πρόγραμμα της βραδιάς… αν δεχτείς να το ακολουθήσεις.

ζώδια αιγόκερως

Οι φαντασιώσεις είναι υπέροχο πράγμα! αλλά θέλεις τη γνήσια, αυθεντική αγάπη, τώρα!! Η πιο ήπια και πιο αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητάς σου, έρχεται να παίξει και αν είσαι πρόθυμη να την αποκαλύψεις, τότε θέλεις το ίδιο σε αντάλλαγμα από τον σύντροφό σου. Η ερωτική σου φαντασία, μπορεί να έχει πολλά σεξουαλικά οράματα, αλλά θα νιώσεις, πως η πραγματικότητα, είναι καλύτερη, από οποιαδήποτε ερωτική φαντασίωση.

ζώδια υδροχόος

Απογοήτευση μπορεί να προκύψει, όταν εσύ και ο αγαπημένος σου, ξανακερδίσετε το χαμένο έδαφος.. Ωστόσο, και οι δυο, έχετε την ευκαιρία να αφήσετε ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα να ηρεμήσει, και από κοινού να δώσετε όση περισσότερη έμφαση μπορείτε, για να βρείτε μια λύση. Χρειάζεται υπομονή και από τις δυο πλευρές, για να τα καταφέρετε, γιατί κάποια δύσκολα κεφάλαια στην αγάπη δεν λύνονται με ανυπομονησία. Μαζί, θα μπορείτε πάντα, να βρίσκετε τις λύσεις που ταιριάζουν και στους δυο σας.

ζώδια ιχθύες

Αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για τη στάση σου απέναντι στην αγάπη ή οι απόψεις τους για το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν πρέπει να έχουν σημασία για σένα. Ξέρεις πως δεν είσαι υποχρεωμένη, να ακολουθήσεις τις προσδοκίες κανενός. Η διαίσθησή σου, σχετικά με τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σου, δεν σε απογοήτευσε μέχρι πρόσφατα και δε θα σε απογοητεύσει ούτε τώρα. Συνέχισε να βασίζεσαι στην εσωτερική σου φωνή αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο σε καλεί να αρχίσεις να ορίζεις τους στόχους σου για το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments