Αθλητισμός

Santiago Solari: Αναλαμβάνει προσωρινά τη Ρεάλ Μαδρίτης

Santiago Solari: Αναλαμβάνει προσωρινά τη Ρεάλ Μαδρίτης
Santiago Solari: Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα κάτσει στον πάγκο αντί του Λοπετέγκι

Santiago Solari: Από τη β’ ομάδα στα “σκληρά” αποδυτήρια της Ρεάλ.

Ο Ζουλέν Λοπέτεγκι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βασίλισσας με τον Σαντιάγο Σολάρι, μέχρι σήμερα προπονητής της β’ ομάδας, να παίρνει τη σκυτάλη.

Μόλις 135 ημέρες διήρκησε η θητεία του Ζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο των «μερένγκες» καθώς σχεδόν 30 ώρες μετά το διασυρμό από την Μπαρτσελόνα ανακοινώθηκε η απόλυση του.

Από τη στιγμή που τελείωσε το ματς στο Καμπ Νου είχε αρχίσει οριστικά η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του και το μόνο που άλλαξε ήταν ότι τελικά ο διάδοχος του δεν θα είναι ο Αντόνιο Κόντε, αλλά ο Σαντιάγο Σολάρι ο οποίος αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της Ρεάλ είχε αναλάβει την Καστίγια, τη Β’ ομάδα των Μαδριλένων, αλλά τώρα καλείται να κολυμπήσει στα βαθιά αν και δύσκολα θα τα πάει χειρότερα από τον προκάτοχο του ο οποίος αφήνει τους πρωταθλητές Ευρώπης στην 9η θέση με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 14 παιχνίδια που είχε την ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης συνεδρίασε και αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του προπονητή Λοπετέγκι με τον σύλλογο. Η απόφαση πάρθηκε με το μέγιστο επίπεδο υπευθυνότητας και σκοπό έχει να αλλάξει τη δυναμική στην ομάδα, ώστε να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για τη σεζόν. Το Διοικητικό Συμβούλιο καταλαβαίνει ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα του ρόστερ της Ρεάλ, που είχε 8 παίκτες ανάμεσα στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία του συλλόγου, και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Χουλέν Λοπετέγκι και το τεχνικό τιμ για τις προσπάθειές τους και τους εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments