Lifestyle

Δημήτρης Μηλιώνης: Βραδινή έξοδος με την Ιωάννα Μπέλλα

Δημήτρης Μηλιώνης: Βραδινή έξοδος με την Ιωάννα Μπέλλα
Δημήτρης Μηλιώνης: Την ίδια ώρα που η Δήμητρα Αλεξανδράκη περνά δύσκολα και υποφέρει από την πείνα και τις κακουχίες στο reality επιβίωσης ο σύντροφός της εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με την Ιωάννα Μπέλλα.

Δημήτρης Μηλιώνης: Ο γνωστός επιχειρηματίας περνά χρόνο στην Αθήνα με την Ιωάννα Μπέλλα, όσο η αγαπημένη του Δήμητρα Αλεξανδράκη λείπει στην εξωτική Μαδαγασκάρη για τις ανάγκες του «Nomads».

Την ίδια ώρα που το μοντέλο περνά δύσκολα και υποφέρει από την πείνα και τις κακουχίες στο reality επιβίωσης ο σύντροφός της εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα.

Όπως αναφέρει η «Espresso» ο επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί με την εντυπωσιακή εστεμμένη στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη σε μουσική σκηνή, στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, αυτή η βραδινή έξοδος φαίνεται, πως ήταν μόνο η αρχή.

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης εθεάθησαν λίγες ημέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι χέρι στη Γλυφάδα ενώ λίγες μέρες μετά ήρθε η κοινή εμφάνισή τους στο κλαμπ Lohan το βράδυ της ονομαστικής εορτής του επιχειρηματία.

Ο Μηλιώνης κάλεσε τους φίλους του να γλεντήσουν και η Σταρ Ελλάς 2018 ήταν παρούσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Μπέλλα συμπεριφερόταν ως οικοδέσποινα του πάρτι: υποδεχόταν στο πριβέ τραπέζι του κλαμπ τους καλεσμένους του Δημήτρη και τους αποχαιρετούσε όταν έφευγαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments