Αθλητισμός

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός: Ποιους μικρούς πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός: Ποιους μικρούς πήρε στην αποστολή ο Μαρτίνς
Παναχαϊκή - Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς.

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός:  O Ολυμπιακός την Πέμπτη (01/11) αγωνίζεται με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το gavros.gr, πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Τζολάκη, Γιώργο Ξενιτίδη, Αλέξανδρο Βοΐλη και Γιώργο Φέκκα.

Ο πρώτος αποκτήθηκε τη φετινή σεζόν από τον Πλατανιά και αγωνίζεται στην Κ17 των Πειραιωτών, όντας στην αποστολή και της Κ19 του Ολυμπιακού.

Οι υπόλοιποι τρεις αγωνίζονται στην ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων», ενώ βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια στις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για ταλαντούχους παίκτες τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το ματς με τους Πατρινούς και με τον τρόπο αυτό τους επιβραβεύει.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ύψους 1.90, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει γεννηθεί το 2002 στην Κρήτη.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμη ο Γιώργος Ξενιτίδης, ο οποίος είναι γεννημένος το 1999 και βρίσκεται από το 2013 στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Έχει καταγωγή από την Θράκη και έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια ως αμυντικός μέσος, αφού διαθέτει τρομερά «πνευμόνια», τρέχοντας ασταμάτητα και καλύπτοντας χώρους σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Φέκκας γεννήθηκε στις 24 Μαϊου του 2001 και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2012, ενώ έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με τη φανέλα των Πειραιωτών. Μάλιστα, ήταν ο εκ των κορυφαίων της περυσινής ομάδας της Κ17, η οποία κατέκτησε στο Αγρίνιο τον τίτλο του πρωταθλήματος, με εκείνον να ηγείται σε θέση επιτελικού μέσου τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Τέλος, στην αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Βοΐλης. Ο επιθετικός της Κ19 του Ολυμπιακού είναι γεννημένος το 2000 και έχει καταγωγή από την Μάνδρα.

Βρίσκεται στην Ακαδημία του Θρύλου από το 2012, έχοντας σημειώσει τεράστια αγωνιστική πρόοδο. Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει 3 γκολ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η κλήση των τεσσάρων αυτών παικτών από την Ακαδημία του Θρύλου στην πρώτη ομάδα, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια και συνεχίζεται στα φυτώρια της ομάδας.

Την ώρα που υπάρχουν ακόμη πολλοί και ταλαντούχοι παίκτες που περιμένουν και εκείνοι την ευκαιρία τους και να επιβραβευτούν οι κόποι τους και η αξία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments