Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κατά Καμμένου: “Φωτογραφίζεται με ελικόπτερα λες και είναι δικά του” – Η απάντηση των ΑΝΕΛ

Νέα Δημοκρατία κατά Καμμένου: “Φωτογραφίζεται με ελικόπτερα λες και είναι δικά του” – Η απάντηση των ΑΝΕΛ
Χαμός επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μετά την selfie του Πάνου Καμμένου με στρατιωτικό ελικόπτερο. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Έντονη είναι η αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη selfie φωτογραφία που ανήρτησε ο Πάνος Καμμένος με φόντο το στρατιωτικό ελικόπτερο που τον μετέφερε στη νησίδα Σύρνα κοντά στην Αστυπάλαια.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή του ναυαγίου στη Σύρνα.

Ακολούθησε τραπέζι με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας και τους συνεργάτες τους, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε έναν μήνα περίπου, θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο των θυμάτων του ναυαγίου του «Αθηνά».

Η απάντηση των ΑΝΕΛ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε η απάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις.

Αυτή είναι η διαφορά μας.

H επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε ο Πάνος Καμμένος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments