Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δίνει το ελεύθερο στον Λουτσέσκου για αλλαγές

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης δίνει το ελεύθερο στον Λουτσέσκου για αλλαγές
"Τυφλή" εμπιστοσύνη στον προπονητή του ΠΑΟΚ, φαίνεται να έχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Η περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν το κεφάλαιο των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διακοπή του Πρωταθλήματος που έρχεται μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα γίνει μεγάλη σύσκεψη με τη συμμετοχή των Λούμπος Μίχελ, Μάριο Μπράνκο, Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που “τρέχουν”, αλλά και γενικότερα το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος.

Ωστόσο, όπως γράφει το Sportime o Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει γνωστό στους συνεργάτες του  ότι τον πρώτο λόγο για κάθε κίνηση που αφορά το ρόστερ της ομάδας, είτε μιλάμε για ενδεχόμενη αποχώρηση κάποιου παίκτη, είτε για μεταγραφές, τον έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ χωρίς καμία αμφιβολία αναγνωρίζει την δουλειά του Ρουμάνου τεχνικού και έτσι του δίνει το ελεύθερο να διαχειριστεί όπως επιθυμεί ο ίδιος το ρόστερ.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Δικεφάλου, αναμένεται να μείνει προσηλωμένος στο αρχικό του πλάνο που είναι: Όχι πολλές αλλαγές και εμπιστοσύνη στους παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments