Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τελειώνει το μαρτύριο της οικογένειας – Οι Αλβανοί παραδίδουν τη σορό του 35χρονου

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τελειώνει το μαρτύριο της οικογένειας – Οι Αλβανοί παραδίδουν τη σορό του 35χρονου
O Κωνσταντίνος Κατσίφας παραμένει άταφος για όγδοη ημέρα.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οριστικό τέλος φαίνεται να μπαίνει στην αγωνία και το μαρτύριο της οικογένειας του 35χρονου, αφού όπως είπε ο δικηγόρος της, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο νεαρός που έχασε τη ζωή του από αλβανικά πυρά στους Βουλιαράτες ίσως κηδευτεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα αναμένεται να παραδοθεί ως αύριο.

“Έχω βάσιμες ενδείξεις ότι το αργότερο μέχρι αύριο η σορός θα έχει παραλειφθεί από την οικογένειά του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ε. Ναυρίδης.

Να θυμίσουμε, ότι από την 28η Οκτωβρίου η αρχές της γειτονικής χώρας  έχουν επιδείξει μια τουλάχιστον περίεργη στάση. Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση  δεν επετράπη σε Έλληνα εμπειρογνώμονα να εξετάσει τη σορό, ενώ όταν αυτό τελικά έγινε διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα του 35χρονου είχαν συρραφεί και η σορός είχε πλυθεί.

Εκτός αυτού, στην συνέχεια οι Αλβανοί ζήτησαν γραπτό αίτημα για να παραλάβει η οικογένεια τη σορό, όμως ταυτόχρονα ενημέρωσαν ότι είναι σε εξέλιξη νέα έρευνα η οποία δεν επέτρεπε την παράδοσή της.

Το ξέσπασα της μητέρα του

Συγγενείς και φίλοι τέλεσαν δέηση χθες (04/11) στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μετά το μνημόσυνο, η μητέρα του 35χρονου, Βασιλική Κατσίφα, ξέσπασε γιατί ακόμη δεν έχει θάψει το παιδί της.

Συγκεκριμένα, η κα Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε λέγοντας:

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια», ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments