Διεθνή

AirBnB τρομακτική εμπειρία: Κοπέλα ενοικίασε το σπίτι της σε έναν επικίνδυνο πελάτη

AirBnB τρομακτική εμπειρία: Κοπέλα ενοικίασε το σπίτι της σε έναν επικίνδυνο πελάτη
AirBnB τρομακτική εμπειρία: Όλα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε πως είχε ανοίξει την κλειδαριά στο δωμάτιό της, είχε πετάξει ό,τι φωτογραφία είχε με τους άνδρες φίλους της και έψαχνε την ντουλάπα της.

AirBnB τρομακτική εμπειρία: Μπορεί το AirBnB να είναι ιδιαίτερα πρακτικό αν ψάχνεις ένα οικονομικό σπίτι για τις διακοπές σου, ενδέχεται, όμως, να εγκυμονεί και κάποιους κινδύνους.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έγκειται, φυσικά, στο γεγονός, ότι βάζεις στο σπίτι σου κάποιον άγνωστο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περιπέτεια που πέρασε η Alavia Khawaja.

Η κοπέλα στις 11 Οκτωβρίου νοίκιασε ένα δωμάτιο στο σπίτι που έμεινε με την αδελφή της, σε έναν τύπο που είχε καλή αξιολόγηση.

Η ίδια ανέφερε στο twitter, πως όλα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε πως είχε ανοίξει την κλειδαριά στο δωμάτιό της, είχε πετάξει ότι φωτογραφία είχε με τους άνδρες φίλους της και έψαχνε την ντουλάπα της.

Στη συνέχεια, τον έδιωξε από το σπίτι, όμως λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι εκτός των άλλων, της είχε κλέψει 500 δολάρια.

Ενημέρωσε το AirBnB, αλλά και την αστυνομία, η οποία αφού τον εντόπισε είδε ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί επειδή είχε πειράξει ένα παιδί.

Για την περίπτωση της κλοπής όμως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι από τη στιγμή που δεν ομολογούσε.

Εντέλει αφέθηκε ελεύθερος.

Με την αστυνομία και το AirBnB να δείχνουν μεγάλα σημάδια αδράνειας, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να του στείλει μήνυμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος…

Στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία, που δεν έκανε τίποτα και τη συμβούλεψε, σε περίπτωση που τον ξαναδεί να καλέσει τις αρχές για να επέμβουν.

Έχοντας πανικοβληθεί από όλο αυτό, πήρε το αυτοκίνητό της, έβαλε απέναντι από το σπίτι και περίμενε να κάνει την εμφάνισή του.

Κάτι που όντως έγινε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Πάνω του μάλιστα βρέθηκε τρία όπλα, όμως η συνέχεια δεν ήταν που θα περίμενε κανείς, καθώς 24 ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος και πάλι…

Στο διάστημα που ακολούθησε, ο συγκεκριμένος τύπος συνέχισε να την ενοχλεί με μηνύματα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments