Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (5/11/18)

ζώδια σήμερα κριός

Βασισμένη στη διαίσθησή σου, θα βρεις την τέλεια στιγμή και να αναλάβεις δράση στην ερωτική σου ζωή, σήμερα.

Είναι σημαντικό, να διατηρήσεις ανοιχτό μυαλό, επειδή για να δημιουργήσεις μια θετική αλλαγή στα ερωτικά σου, απαιτείται τέλειος συγχρονισμός.

Η εσωτερική σου φωνή δεν θα σε απογοητεύσει όταν σε προτρέπει να κάνεις μια κίνηση, να μιλήσεις με τον εαυτό σου ή και τα δύο Άκουσέ την και δώσε απαντήσεις.

ταύρος

Ένα αίσθημα αναμονής θα φιλτράρει τα συναισθήματά σου, ιδιαίτερα αν αισθανθείς μια θετική αλλαγή, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Αγκάλιασε τη θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ερωτικά σου σήμερα.

Αξιοποιώντας τη, ξέροντας ότι μπορείς να φέρεις άπλετο φως και χαρά στα ερωτικά σου και η επιθυμία σου να τα καταφέρεις, δεν είναι καθόλου αβάσιμη.

Εμπιστεύσου την καρδιά σου, όταν σου λέει κάτι, που το νιώθει πολύ «σωστό».

δίδυμοι

Υπάρχει περίπτωση να είναι ιδιαίτερα ρομαντικός ο σύντροφός σου σήμερα.

Θα μπορούσες να έχεις τις φαντασιώσεις σου και ταυτόχρονα να παραμένεις γειωμένη, ξέροντας πως η πραγματικότητα, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στη σχέση σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή της.

Θα διαπιστώσεις επίσης, ότι αγκαλιάζοντας την πραγματικότητα των ερωτικών σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε βαθύτερα επίπεδα οικειότητας – ενδεχομένως να ξεπεράσεις ακόμη κι αυτό που έχει να σου προσφέρει μια φαντασίωση!

καρκίνος

Μια αίσθηση ανησυχίας σήμερα μπορεί να ενταθεί και αφορά ένα ερωτικό σου δίλημμα.

Δεν είσαι απογοητευμένη για τη σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου, αλλά έχεις μια έντονη επιθυμία να ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα.

Στην πραγματικότητα, έχεις εμμονή με την έκφραση των παθιασμένων συναισθημάτων σου, αλλά δεν θέλεις να μεθύσεις, από τις ρομαντικές ψευδαισθήσεις σου.

Το κλειδί είναι να εξισορροπήσεις τη δημιουργική σου πυρκαγιά, με την επιθυμία σου και να προσθέσεις μια δόση ρεαλιστικής πειθαρχίας αυτή τη στιγμή.

Αυτός είναι ένας φοβερά ισχυρός συνδυασμός, που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις τη μαγεία, που θέλεις απελπισμένα στην ερωτική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα Λέων

Συγκρατήσου σήμερα, γιατί μια υπαρξιακή κρίση στα ερωτικά σου, μπορεί να σε στείλει σε μια πραγματική συναισθηματική δίνη.

Αναρωτιέσαι πολλά σχετικά με την ερωτική σου ζωή, σε μια προσπάθεια να κατανοήσεις τα κίνητρά σου, τα καμώματά σου ή οποιεσδήποτε άλλες υποκειμενικές δυνάμεις, την επηρεάζουν.

Προκειμένου να ενισχυθεί η οικειότητα με τον εραστή σου, θέλεις να απελευθερώσεις ό, τι σε κρατάει πίσω, σε ρίχνει ψυχολογικά ή σου προκαλεί ανησυχία.

Αυτό που νιώθεις ότι λείπει από την ερωτική σου ζωή, θα προσπαθήσει να βρει το δρόμο του προς το μέρος σου, οπότε συγκράτησε το πάθος σου, για άμεση και αποφασιστική δράση.

παρθένος

Ένα κύμα ρομαντικής έμπνευσης, θα ενισχύσει την επιθυμία σου να δημιουργήσεις μια σημαντική και δυνητικά μεγάλη αλλαγή, στην ερωτική σου σχέση.

Μια έντονη αίσθηση επείγουσας ανάγκης, θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Μπορεί να φαίνεται πολύ σέξι, το ότι γνωρίζεις το πάθος και την αποφασιστικότητα που έχεις, για τη βελτίωσης των ερωτικών σου υποθέσεων!

Θα πρέπει όμως, να δείξεις αυτοσυγκράτηση και αυτοπειθαρχία.

Η αλλαγή στο επίπεδο που επιθυμείς, πρέπει να είναι σταδιακή και να μην τροφοδοτείται από ορμητικότητα.

ζώδια σήμερα ζυγός

Μια αίσθηση προσδοκίας σήμερα, θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε ένα αδικαιολόγητο αίσθημα νευρικότητας, οπότε προσπάθησε να μην το αφήσεις να εδραιωθεί.

Είναι σημαντικό να μην αφήσεις την νευρικότητά σου να μετατραπεί σε αμφιβολίες, επειδή η στιγμή είναι ιδανική για να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία για ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο.

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις πίσω και να τολμήσεις μια άλλη φορά, τότε τόλμησε και ανησύχησε για το αν έπρεπε… αργότερα!

σκορπιός

Βυθίζοντας τον εαυτό σου σε έναν ήσυχο κόσμο περισυλλογής, θα οδηγηθείς σε ευρηματικές λύσεις που αφορούν κάποιες ανησυχίες σου, σχετικά με την ερωτική σου σχέση.

Ιδιαίτερα αν έχεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους ή φιλοδοξίες.

Θα μπορούσες να βρεις τρόπους να εμβαθύνει η σχέση σου, αν εξισορροπήσεις όλες τις διαφορετικές ενέργειες που σε επηρεάζουν.

Είναι η στιγμή σου, για να επανασυνδεθείς με την εσωτερική σου αλήθεια και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, και την αποστολή της καρδιάς σου.

Γι’ αυτό μην αφήσεις τον εαυτό σου να σε μεταπείσει, απ’ αυτό που πραγματικά επιθυμείς σήμερα!

τοξότης

Το πάθος σου σήμερα, θα ακολουθήσει την οδό «της ελάχιστης αντίστασης»… κι αυτό σου ταιριάζει «γάντι»!

Αν είναι ένα σεξουαλικά ερωτικό ενδιαφέρον που απασχολεί τις σκέψεις σου, τότε θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για ό,τι σε κάνει να νιώθεις μέσα σου, αυτό το ζεστό και ασαφές συναίσθημα.

Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να καθοδηγείσαι από το τί θέλει και χρειάζεται η πεινασμένη καρδιά σου, ώστε να πάψεις να έχεις δισταγμούς και να κάνεις το γενναίο και συναρπαστικό βήμα. Δώσε στο πάθος σου μια ευχάριστη διέξοδο!

αιγόκερως

Παίρνοντας το χρόνο σου, για να προβληματιστείς για την τρέχουσα ερωτική σου ζωή, οι περιστάσεις θα γίνουν σαφέστερες, για το τι θέλεις να ζήσεις περισσότερο.

Η ασφάλεια και η σταθερότητα, θα μπορούσαν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σου.

Αλλά πριν στραφείς προς κάποιον καινούργιο σύντροφο, προσπάθησε πρώτα να κοιτάξεις μέσα σου!

Ίσως να έχεις παραβλέψει πόσο μακριά έχεις έρθει και πόσα έχεις μάθει τα τελευταία χρόνια σχετικά με την αγάπη, το ρομαντισμό, την οικειότητα ή όλα τα παραπάνω.

Αυτή η διαδικασία της ενδοσκόπησης, θα μπορούσε να φέρει τη διαβεβαίωση όπου θέλεις.

υδροχόος

Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου, δεν θα είχε νόημα να καθυστερήσεις κάτι, που ξέρεις ότι πρέπει να γίνει σήμερα.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την εμφάνιση των ξεκάθαρων προθέσεών σου, μέσω μιας ανοικτής και ειλικρινής επικοινωνίας.

Αν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις, τότε θα καθυστερήσεις μια ευχάριστη εξέλιξη. Τι περιμένεις λοιπόν; Κάν’ το να συμβεί!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ο εραστής σου, μπορεί να έχει κάποιες δημιουργικές και έξυπνες ιδέες για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις τις φυσικές και συναισθηματικές μπαταρίες σου.

Ο χρόνος που πέρασες με το ταίρι σου, θα μπορούσε να ανανεωθεί με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ειδικά αν η ζωή σας έχει δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Οι δυο σας, μπορείτε να είστε στυλοβάτες υποστήριξης ο ένας για τον άλλο!

Γι’ αυτό, κλείστε τον κόσμο απ’ έξω…και δώστε ο ένας στον άλλο την αμέριστη προσοχή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments