Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ: 2-0

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ:  2-0
Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ: Mέσα σε οκτώ λεπτά οι Σέρβοι πήραν τη νίκη.

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ: O Ερυθρός Αστέρας, με πρωταγωνιστή τον φορ από το Νόβι Σαντ, Μίλαν Πάβκοβ, νίκησε 2-0 τη Λίβερπουλ στο «Ντάρκο Μίτιτς».

Με δύο γκολ του Μίλαν Πάβκοβ, μέσα σε οκτώ λεπτά οι Σέρβοι πήραν τη νίκη και βάζουν τη Λίβερπουλ σε περιπέτειες για την πρόκριση.

Εξαιρετικός ειδικά στο πρώτο μέρος ο Μάρκο Μάριν που έδωσε την ασίστ από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο γκολ, όταν ο Σέρβος στράικερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Εκπληκτικό κοουτσάρισμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που κέρδισε κατά κράτος στη σκακιέρα τον Κλοπ.

Δύο δοκάρια στην επανάληψη η ομάδα του Κλοπ με τους Ρόμπερτσο 55’ και Σαλάχ 73’. Η Λίβερπουλ γνώρισε την 2η ήττα της στον όμιλο και έχει έξι, στους τέσσερις πόντους ο Ερυθρός Αστέρας.

Η 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο:

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0 (22’, 29’ Πάβκοβ) Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η βαθμολογία: Λίβερπουλ 6 Νάπολι 5* ΠΣΖ 4* Ερυθρός Αστέρας 4

Επόμενη αγωνιστική: ΠΣΖ – Λίβερπουλ Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας

* Με ματς λιγότερο

Οι συνθέσεις:

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεγκενέκ, Κρίστισιτς (73’ Γιόβισιτς) Πάβκο, Σρνιτς, Μάριν (64’ Τσάουσιτς), Ρόντιτς, Γιόβανσιτς, Στόικοβιτς (59’ λ.τρ Γκόμπελιτς), Μπεν, Σάβιτς

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο), Λαλάνα (79’ Οριγκί), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ Άρνολντ (46’ Γκόμες)

Συντριβή της Μονακό από την Κλάμπ Μπριζ με 4-0

Άλλη μια ταπείνωση για τη Μονακό του Τιερί Ανρί, που γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ μέσα στο Πριγκιπάτο για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου ταπεινώθηκε μέσα στο «Λουί Ντε» από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία κέρδισε με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Champions League και απέκτησε προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση μετά από 13 παιχνίδια και 13 ολόκληρα χρόνια (2005), όταν ακόμη ο προπονητής, Ιβάν Λέκο, φορούσε τη φανέλα και το σορτσάκι της ομάδας.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Ντόρτμουντ 9 (8-0) 2. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (5-6) 3. Κλαμπ Μπριζ 4 (6-5) * 4. Μονακό 1 (2-10) *

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Τετάρτη 28/11 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό (19:55) Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ (22:00)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments