Αθλητισμός

Τύφλα να ‘χει ο Μέσι: Στην Ισπανία θυμήθηκαν το ανεπανάληπτο φάουλ του 10χρονου “Λιονέλ” (vid)

Τύφλα να ‘χει ο Μέσι: Στην Ισπανία θυμήθηκαν το ανεπανάληπτο φάουλ του 10χρονου “Λιονέλ” (vid)
Ο διάδοχος του Μέσι παραδίδει δωρεάν μαθήματα εκτελέσεων φάουλ!

Είναι καθημερινό φαινόμενο στην Μπαρτσελόνα τα παιδιά από την ακαδημία της να βλέπουν προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Η ξακουστή “Μασία”, η ακαδημία της Μπάρτσα, μαθαίνει τα παιδιά της από πολύ μικρή ηλικία τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Κι αυτά θέλουν να μοιάσουν στον Μέσι.

Δεν είναι τυχαίο πως και σε αυτές τις ηλικίες οι Καταλανοί πρωταγωνιστούν. Όπως φυσικά δεν είναι τυχαίο πως πολλά από τα παιδιά αυτά στελεχώνουν τη μεγάλη ομάδα.

Πρόσφατα, η εφημερίδα Marca έκανε ένα πολύ μεγάλο διαδικτυακό αφιέρωμα στη Μασία. Με στοιχεία, με αναλύσεις και με βίντεο.

Δείχνουν πως αυτά τα παιδιά εξελίσσονται και από νέοι ποδοσφαιριστές γίνονται… άντρες έτοιμοι να διεκδικήσουν τίτλους. Και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Σε αυτά τα αφιερώματα που γίνονται κατά καιρούς κυριαρχεί ένα γκολ. Ένα γκολ – φάουλ από έναν πιτσιρικά στο περσινό ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα φάουλ βγαλμένο από τα… πόδια του Μέσι. Διότι εκεί που έστειλε την μπάλα ο πιτσιρικάς με το νούμερο 10 στην πλάτη, τη στέλνει μόνο ο Μέσι.

Απολαύστε το:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Superb free-kick @fcbmasia in mini Clásico @fcbarcelona @realmadrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 | Football (Soccer) (@433) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments