Αθλητισμός

Το βίντεο της χρονιάς: Παιδί με ένα πόδι και πατερίτσες κάνει ντρίπλα α λα… Νεϊμάρ

Το βίντεο της χρονιάς: Παιδί με ένα πόδι και πατερίτσες κάνει ντρίπλα α λα… Νεϊμάρ
Πρόκειται πιθανότατα για το καλύτερο βίντεο που έχεις δει εδώ και πολύ καιρό και αποδεικνύει τη δύναμη της ψυχής και τη θέληση για ζωή.

Το ποδόσφαιρο – πρέπει να – χαρίζει χαρά. Το ποδόσφαιρο – πρέπει να – είναι χαρά. Ποδόσφαιρο μπορούν να παίζουν όλοι. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παιδιά. Όλοι. Όπως στο βίντεο που θα δείτε.

Στις πλατείες, στα γήπεδα, στις αλάνες. Όσοι ξέρουν, όσοι προσπαθούν να μάθουν, ακόμα και όσοι δεν ξέρουν και απλά πάνε για τη χαρά του παιχνιδιού. Όπως έχει πει κάποιος, δώστε μας μια μπάλα και αφήστε μας σε ένα γήπεδο μέχρι το πρωί. Κι εμείς θα βρούμε πως θα περάσουμε υπέροχα.

Στο βίντεο που θα δείτε, η χαρά του παιχνιδιού είναι εκείνη που οδηγεί αυτό το παλικάρι να παίζει με τους φίλους του. Ένα παλικάρι με ένα πόδι. Κι όμως, παίζει ποδόσφαιρο. Έχει πάει στην πλατεία με τα φιλαράκια του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Έχοντας τις πατερίτσες του, μια μπάλα και πέντε φίλους. Αυτά αρκούν! Και μάλιστα, ο… θεούλης, κατάφερε όχι μόνο να παίξει, αλλά να κάνει και μια ντρίπλα που θα ζήλευε και ο… Νεϊμάρ.

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments