Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις των δυο προπονητών για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις των δυο προπονητών για το ντέρμπι
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τι ζήτησε ο Μαρτίνς. Οι σκέψεις του Δώνη.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:  Άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Ντουντελάνζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρτίνς υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία μετά και την εμφάνιση με τη ομάδα του Λουξεμβούργου να δείξουν την ποιότητά τους και στο ματς με το τριφύλλι.

«Όλοι θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε και τους κάλεσε να αξιοποιήσουν το καλό… μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

Ζήτησε σοβαρότητα και προσοχή για το ματς και κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη την οποία θέλει πολύ οι οπαδοί αλλά και είναι σημαντικοί για τους τρεις βαθμούς που θα δώσει.

Οι σκέψεις του Δώνη για Ολυμπιακό

Στην τακτική με την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον Έλληνα τεχνικό να παρατάξει με 3-4-3 το «τριφύλλι» απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ «παίζει» και η παραλλαγή του 3-5-2. Ωστόσο, δεν πρέπει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τέσσερις αμυντικούς στην άμυνα.

Επίσης, θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Ο Πούγγουρας είναι πιθανό να παίξει αντί του Μαυρομμάτη, ο οποίος έχει βγάλει μία κούραση από τα σερί ματς. Ο Κάτσε αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να τον κρατήσουν εκτός ενδεκάδας.

Ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικεί τη θέση του Χατζηγιοβάνη μαζί με τον Μουνιέ, στον οποίο το αρνητικό είναι ότι του λείπει ο ρυθμός. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουλιμπαλί να αγωνιστεί ως στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος είναι απόλυτα καλά και υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments