Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Με Μπακασέτα στην αποστολή η Ένωση

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Με Μπακασέτα στην αποστολή η Ένωση
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Επιστρέφει στη διάθεση του Ουζουνίδη ο διεθνής μέσος που διεκδικεί ακόμα και φανέλα βασικού.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Με μια πολύ σημαντική επιστροφή στο ρόστερ της θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Ατρόμητο η ΑΕΚ, καθώς ο Τάσος Μπακασέτας ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης για το ματς. Ο διεθνής άσος είχε απουσιάσει λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο από τα προηγούμενα ματς του Δικεφάλου όμως πλέον είναι στο 100% και θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει και φανέλα βασικού, καθώς υπάρχει η σκέψη να δοθούν ανάσες στον Μάνταλο. Σε αυτό το σενάριο ο Μπακασέτας θα αγωνιστεί στα δεξιά, με τον Μπογέ να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα και τους Λιβάγια, Πόνσε να βρίσκονται στην επίθεση.

Σε αντίθεση με τον Μπακασέτα εκτός μάχης έμεινε τελικά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ενώ εκτός παραμένει και ο Μάριος Οικονόμου. Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής προκειμένου να πάρει ανάσες έμεινε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τους Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς να συνθέτουν έτσι το δίδυμο της άμυνας.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Η αποστολή των Περιστεριωτών

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και το αήττητο σερί του θέλει να δώσει και στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/11, 15:00) την ΑΕΚ. Η προετοιμασία των Περιστεριωτών ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην υπολογίζει στον τραυματία Βασιλακάκη.

Στην αποστολή του Ατρόμητου συμπεριλήφθηκαν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments