Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Τα σχέδια των Λουτσέσκου και Δέλλα.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν και την ισοπαλία στο Περιστέρι οι «ασπρόμαυροι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ από την πλευρά τους οι Αγρινιώτες θέλουν να κάνουν τη δική τους υπέρβαση στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν δύο βαθμούς πάνω από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο και θέλουν να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας με την όγδοη νίκη τους στη φετινή Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ζοσέ Μαουρίσιο, όμως θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τα δύο βασικά μπακ, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Λέο Μάτος ενώ και ο Αμρ Ουάρντα έμεινε εκτός αποστολής. Στην ενδεκάδα του Δικεφάλου θα επανέλθουν οι Πέλκας και Μαουρίσιο ενώ στα μπακ θα αγωνιστούν οι Τόσκα και Κίτσιου.

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετές απουσίες να αντιμετωπίσει καθώς συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές του δεν είναι διαθέσιμοι. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιχάι, Ερικσον, Πάουλο, Μοράρ, Χαντάκιας, με τον Ελληνα τεχνικό να έχει στην διάθεσή του τον Καμαρά και συνολικά 20 ποδοσφαριστές.

O Παναιτωλικός βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα ψάξει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος φυσικά θα έχει τη στήριξη του κόσμου του στην Τούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments