Lifestyle

Διονύσης Σχοινάς: Ποιοι celebrities παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του (pics)

Διονύσης Σχοινάς: Ποιοι celebrities παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του (pics)
Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρεμιέρα στο ολοκαίνουργιο “Akanthus Live”.

Ο Διονύσης Σχοινάς & το “ΑΚΑΝΘΟΥΣ LIVE” ένωσαν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής και έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της νυχτερινής Αθήνας που αδημονεί να διασκεδάζει.

Ο χώρος του “Akanthus” τελεί υπό νέα διεύθυνση και ανανεωμένο και φιλόξενο υποδέχεται όλους εμάς που ξέρουμε τί σημαίνει ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

O χαρισματικός Διονύσης Σχοινάς, ξεσήκωσε τους πάνω από 1.000 fans που είχαν κατακλύσει από πολύ νωρίς το γνωστό αθηναϊκό κλαμπ με χρυσές νέες και παλιές επιτυχίες του, ενώ από το πλευρό του δεν έλειπαν οι φίλοι του άλλα και ο αγαπημένος του γιος Δημήτρης.

Τον τραγουδιστή συνοδεύουν στο stage – κάθε Παρασκευή και Σάββατο σ’ ένα μοναδικό live act – οι: Κώστας Λαϊνάς, Δημήτρης Τικτόπουλος, Ειρήνη Ζέη και ο dj George Varveris.

Στη λαμπερή πρεμιέρα το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Μεταξύ άλλων συναντήσαμε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τον Κωνσταντίνο Δάνδωλο, τη Σάσα Σταμάτη, το Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, το Νίκο Γεωργιάδη, τη Χριστίνα Παππά, το Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ilenia Williams, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Γκότση, το Νίκο Πολυδερόπουλο, τη Σόφη Πασχάλη, τον Κώστα Σόμμερ, το Χρήστο Νέζο, τη Νικολέττα Καρρά, το Φώτο Πιττάτζη, τη Νίνα Λοτσάρη, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Κώστα Κοκκινάκη, την Αμάντα Μανωλάκου, τη Τάμτα Μαστοράκη,τη Στέλλα Γιαμπουρά, το Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα.

Την όλη οργάνωση επιμελήθηκε ο Χάρης Σιανίδης με την εταιρία του Beautiful People PR.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments