Αθλητισμός

Άρης: Κοντά σε τελική συμφωνία με Παντελίδη

Άρης: Κοντά σε τελική συμφωνία με Παντελίδη
Ο Άρης αναμένεται να συμφωνήσει τις επόμενες ώρες με τον Έλληνα προπονητή.

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα (13/11) το βράδυ.

Ακολούθως, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης θα συναντηθεί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Ο Παντελίδης να διαδεχθεί τον Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη, ενώ η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται την Τετάρτη, αν όλα πάνε καλά.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο 53χρονος τεχνικός θα βρεθεί και στην αυριανή απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Πρώτη, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεπό σήμερα.

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης

Με τα γκολ των Ματέο Γκαρσία στο 1΄ και Μπρούνο Γκάμα στο 69΄ οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τριάδη στο 45ο λεπτό.

Με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο του (Τόλης Τερζής, Πασχάλης Μελισσάς) ο Άρης κατάφερε να αποδράσει με μεγάλο «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα, που συμπλήρωσε 10 αγώνες χωρίς νίκη και με μόλις μία ισοπαλία παραμένει το πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Ματέο Γκαρσία να παίρνει το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Χουάντερσον. Το γρήγορο γκολ ανέβασε ψυχολογικά του Θεσσαλονικείς, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν στο 45ο λεπτό με τον Τριάδη από κοντά να φέρνει το ματς στα ίσια.

Και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τη νίκη, με αποτέλεσμα να «ανοίξει» το ματς στο δεύτερο μέρος, γεγονός που ευνόησε την ποιοτική ομάδα του Άρη. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 69΄ με τον Μπρούνο Γκάμα και παρά την πίεση που δέχτηκαν κατάφεραν να φύγουν από την Αθήνα με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments