Άποψη

Αλέφαντος: “Άσε μας ρε Σέλουκ που ξέρεις και από μπάλα, Αλέφαντο ν’ ακούς ρε”

Αλέφαντος: “Άσε μας ρε Σέλουκ που ξέρεις και από μπάλα, Αλέφαντο ν’ ακούς ρε”
Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπαθώνει κατά του Ντμίτρι Σέλουκ για όσα είπε για τον Γιάγια Τουρέ και αναφέρει στο blog του στο pagenews.gr τι πρέπει να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Φυσικά, δεν αφήνει τον... Άγγελο Αναστασιάδη και το ντεμπούτο στην Εθνική, ενώ γράφει και για την πιθανή επιστροφή Μήτρογλου.

Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και με νέο blog του στο pagenews.gr γράφει για τον Ντμίτρι Σέλουκ και την… μπάλα που υποτίθεται πως ξέρει. Μιλάει για την Εθνική του Αναστασιάδη, για το 5-3-2, τα εξτρέμ και κλείνει με Κώστα Μήτρογλου. Απολαυστικός!

“Άσε μας ρε Σέλουκ, μας έπρηξες! Δικαιώνομαι με τον Τουρέ, βαρύ κορμί, 35 χρονών, ακόμα και στη Σίτι που τον έβλεπα όποτε τον έβγαζαν έξω καλά έκαναν, αργός και στα καλά του ήταν. Εγώ τα περίμενα αυτά στον Ολυμπιακό. Σαν… μπασκεμπολίστας είναι, όχι σαν ποδοσφαιριστής.

Και δυο φορές έχω βγει με τίτλο στη στήλη ότι είναι αδιανόητο να παίζει ο Τουρέ σε αυτήν την κατάσταση αντί του Φορτούνη, τη μία στη Μίλαν και την άλλη που τον έβαλε αλλαγή με την ΑΕΚ πετώντας έξω τον Φορτούνη. Πάρε τον ρε Σέλουκ και άμα βρεις μεγάλο σωματείο να τον πας, να με φτύσεις. Ο πρόεδρος δίνει την ψυχή του, δίνει εκατομμύρια και μιλάει έτσι ο Σέλουκ;

Πάμε τώρα στην Εθνική. Άλλο θέμα για το οποίο δικαιώνομαι, ο Σιόβας. Όπως έλεγα στον Μαρτίνς ότι είναι έγκλημα που είχε φάει τον Σισέ, το ίδιο έλεγα για τον Σιόβα και μάλιστα είχα προτείνει να παίξει η Εθνική με 3 στόπερ πίσω. Λουκούμι, με Σιόβα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά.


Αλέφαντος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Έλα ρε τι ντέρμπι; Μόνος του δεν κέρδισε ο Μαρτίνς»


5-3-2 αφού δεν έχεις εξτρέμ ρε! Πάλι με τον Μάνταλο και τον Πέλκα εξτρέμ ο Άγγελος Αναστασιάδης τώρα. Δεν μπορούν τα παιδιά να κάνουν τους εξτρέμ. Το έχουμε δει τόσες φορές ότι δεν μπορούν.

Ο εξτρέμ πρέπει να έρχεται διαγώνια μέσα στην περιοχή όταν η μπάλα βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά. Ποιος να σου κάνει το γκολ έτσι, ο Πέλκας θα σου πάρει κεφαλιά; Ο Μάνταλος; Δεν γίνεται σε αυτήν την Εθνική να μην παίζει ο Λάζαρος που είναι ο μόνος κλασικός εξτρέμ που έχεις.

Παίξε 5-3-2 με Σιόβα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, πλάγια μπακ να παίρνουν τις πλευρές τον Κούτρη και τον Τοροσίδη ο οποίος ήταν καλός χθες, και βάλε μπροστά Μήτρογλου με Χριστοδουλόπουλο!

Άλλο τώρα. Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα ήθελα τον Μήτρογλου πίσω. Εμένα δεν είναι το αγαπημένο μου στιλ κυνηγού αυτός. Έχω πει ότι παίζει σαν “παππούς” πολλές φορές. Όμως σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα και με το πρόβλημα του γκολ που έχει ο Ολυμπιακός, ναι θα τον ήθελα πίσω. Πιστεύω ότι θα βάλει πολλά γκολ εδώ. Το έχει το γκολ, μέσα στην περιοχή είναι πολύ καλός. Θα σου δώσει εγγυημένα το γκολ που τόσο πολύ σου έχει λείψει.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments