Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη… γωνία για την ευκαιρία του ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Στη… γωνία για την ευκαιρία του ο Καμπετσής
Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις στην παρατεταμένη αποχή του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός λόγω των συνθηκών περιορίστηκε στο σχεδιασμό του εφετινού ρόστερ, ωστόσο η συνταγή φαίνεται να πετυχαίνει και ένα από τα πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει από την συγκεκριμένη κατάσταση είναι το μέλλον που του υπόσχεται το “νέο” αίμα.

Έτσι, πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές με πολλές φιλοδοξίες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην οικογένεια των πράσινων.

Ένας εξ αυτών είναι ο Αργύρης Καμπετσής, ο 19χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στη β’ ομάδα της Ντόρτμουντ και επαναπατρίστηκε για χάρη του Παναθηναϊκού.

Μέχρι στιγμής, έχει στο ενεργητικό του 7 συμμετοχές στη Super League, ενώ αγωνίστηκε και για 68 λεπτά στο ματς Κυπέλλου του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Φυσικά τα highlights του είναι το γκολ που άνοιξε το σκορ στο 3-0 επί του Λεβαδειακού (23/9, ΟΑΚΑ) και η ασίστ στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το 2-1 κόντρα στη Λαμία (1/9, ΟΑΚΑ).

Ο 19χρονος επιθετικός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά τη δουλειά στις προπονήσεις, προκειμένου να ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Έτσι, αφού ο Μακέντα δεν βρίσκει δίχτυα, ο Μουνιέ δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού, ο Καμπετσής αναμένεται να τον ενεργοποιήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments