Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Ρουβίκωνας προσαγωγή: Η ΕΛΑΣ προσήγαγε ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας
Ρουβίκωνας προσαγωγή: Η ΕΛΑΣ προσήγαγε ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ρουβίκωνας προσαγωγή: Ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας προσήχθη πριν από λίγη ώρα στην ασφάλεια, από την περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, αφορμή στάθηκε παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αστυνομικές δυνάμεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε, όταν κατά την παραμονή τους στον θάλαμο αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός αστυνομικού, ο οποίος όμως εκτελούσε υπηρεσία φρούρησης αλλοδαπού κρατουμένου που επίσης νοσηλευόταν αλλά σε διπλανό θάλαμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτομο αυτό φέρεται να απείλησε τηλεφωνικά στέλεχος του νοσοκομείου πως αν δεν φύγουν οι αστυνομικοί από το νοσοκομείο, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, θα προβούν σε καταστροφές.

Το ηγετικό μέλος του «Ρουβίκωνα» φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της απειλής ενώ όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη αν και το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ετικέτες: 
2018