Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (19/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (19/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (19/11/18).

ζώδια κριός

Μην θες να έχεις την τελευταία λέξη σε οποιαδήποτε συζήτηση με το ταίρι σου σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο έντονη είναι.

Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σύντομα τις προτάσεις σου! Και έχοντας λίγο χρόνο για να τις προετοιμάσεις – ήρεμα και ευαίσθητα – θα σ’ εξυπηρετήσει τώρα μια χαρά.

ζώδια ταύρος

Το να αισθάνεσαι μόνη κι έρημη ή υποτιμημένη από τον εραστή σου, θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις, για να του υπενθυμίσεις την πολύτιμη συμβολή σου. Δεν ζητάς τρόπαια ή χειροκροτήματα… απλά θέλεις να αναγνωρίσει τις προσπάθειές σου.

Όσο περισσότερο ζητάς αυτά που θέλεις, τόσο πιθανότερο και να τα λάβεις. Μην κολλάς σε υποθέσεις, αναφορικά με το ταίρι σου! Προχώρα και μίλησέ του με αυτοπεποίθηση.

ζώδια δίδυμοι

Παρά τις έντονες προσπάθειες που καταβάλλεις, ίσως να μην είναι μεγάλο το ερωτικό σου πάθος σήμερα. Η ενεργητικότητά σου, μπορεί να είναι έντονα ελκυστική ανά πάσα στιγμή και μπορεί να ενισχυθεί πολύ περισσότερο. Να είσαι η θετική, και η ενεργητική επιρροή για κάποιον, που θα είναι ευτυχής που έχει «ρίξει το βλέμμα του» προς το μέρος σου. Θα ενθουσιαστείς εξίσου, με το πώς το ερωτικό σου πάθος, θα βρει ανταπόδοση.

ζώδια καρκίνος

Το να επικεντρωθείς στα θετικά της σχέσης σου, θα ήταν πολύ ευκολότερο αν δεν ήσουν λυπημένη από κάτι άστοχο που έκανες ή είπες πρόσφατα. Ότι έγινε, έγινε! Και είναι πιο σημαντικό να μάθεις το πολύτιμο μάθημα που σου προσφέρεται και όχι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο για ό,τι έκανες. Επανάφερε το φως, στην ερωτική σου ζωή. Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει.

ζώδια λέων

Θα εκπλαγείς! όχι μόνο με το πώς βρίσκεσαι ξαφνικά ν’ ανοίγεις την καρδιά σου σ’ ένα άτομο που σ’ ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά και με το πόσο εύκολο σου είναι να το κάνεις. Τα συνηθισμένα αναιδή ή γοητευτικά πειράγματά σου, θ’ αντικατασταθούν με κάτι γοητευτικότερο τώρα.

Μην ανησυχείς, ότι τα μεταξύ σας πειράγματα θα παραμείνουν στην πνευματική σφαίρα και να δεν θα μετατραπούν σε κάτι βαθύτερο. Το αυθεντικό σου ερωτικό μήνυμα, είναι το πρώτο βήμα για να σε κάνει να κατανοήσεις αυτό που βρίσκεται στην καρδιά σου. Με υπομονή και ευαισθησία, δεν θ’ αμφιβάλλει, ούτε ο ενδιαφερόμενος !

ζώδια παρθένος

Η επιθυμία να ξοδέψεις χρήματα για να φέρεις το χαμόγελο στο πρόσωπο του αγαπημένου σου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνο έδαφος, αν δεν είσαι προσεκτική. Ευτυχώς, η αυτοπειθαρχία σου, μπορεί να εξουδετερώσει οποιοδήποτε πιθανό οικονομικό πρόβλημα. Είναι επίσης σημαντικό να αναλογιστεί κανείς, αυτό που μπορεί να θέλει το αγαπημένο του πρόσωπο, που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν. Αυτό μπορεί να είναι…η αμφίδρομη διαφάνεια! Η ενίσχυση του δεσμού σας, μέσω εμπιστοσύνης και αυθεντικότητας, είναι ένα ανεκτίμητο δώρο, που θα προσφέρετε ο ένας στον άλλο σήμερα.

ζώδια ζυγός

Αν θέλεις να ζήσεις κάτι συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή, σήμερα το σύμπαν, είναι μαζί σου! Προσφέρεται κάτι φρέσκο και αναζωογονητικό αυτό το διάστημα, μ’ έναν ενδιαφέρον τύπο! Αν είσαι μόνη, τότε αυτό, μπορεί να είναι μια ευχάριστη αλλαγή σε μια σχέση, που καιρό τώρα είχε κολλήσει στη σφαίρα της φιλίας. Το παθιασμένο δυναμικό στην ερωτική σου ζωή, σύντομα θ’ ανεβάσει ρυθμούς… οπότε προετοιμάσου.

ζώδια σκορπιός

Τ ερωτικά σου σχέδια, θα σ’ ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν πολλά για να σκεφτείς, αλλά θα παραμείνουν στα χαρτιά, αν δεν δραστηριοποιηθείς για να τα πραγματοποιήσεις. Ίσως, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι μια γρήγορη ματιά στο τί θα μπορούσε να γίνει αν έκανες μια προσπάθεια. Και θα το καταλάβεις αν προσπαθήσεις λιγάκι τώρα, για να δεις την ανταπόκριση αυτού που σ’ ενδιαφέρει. Αν νιώσεις ότι ήταν μοιραίο να αλλάξει ή να ενισχυθεί η σχέση σου, τότε το ένστικτό σου, δεν έπεσε έξω!

ζώδια τοξότης

Η ασυνήθιστη ατμόσφαιρα που υπάρχει τώρα στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου, θα είναι ευπρόσδεκτη, αν εξάπτει τη φαντασία σου και σ’ ενθαρρύνει ν’ αναρωτηθείς, από πού προέρχεται. Θα βρεθείς αντιμέτωπη, με ένα μυστήριο ή μια αίσθηση σύγχυσης, αλλά θα βρεις αναμφίβολα ενδιαφέρουσα την τροπή που πήραν τα συναισθήματά σου ή η σχέση σου. Οι αισθηματικές υποθέσεις, μπορεί συχνά να είναι ένα μεγάλο μυστήριο, αλλά δεν είναι αναγκαστικά αρνητικές, ώστε να σε κάνουν ν’ αμφιβάλλεις για τον τρόπο που θα εξελιχθούν. Ο ουρανός επιμένει, ότι θα το κάνεις.

ζώδια αιγόκερως

Ή εσύ ή ο εραστής σου, αισθάνεστε πως υπάρχει ένα μέρος πληροφοριών, που περιέχονται σε μια μεγαλύτερη εικόνα και θέλετε να τα γνωρίζετε. Μην ανησυχείτε, γιατί σύντομα θ’ αποκαλυφθούν. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις σχετικά με ένα σχέδιο ή μια ρύθμιση και η ασάφεια σε αυτό το στάδιο, μεγαλώνει την απογοήτευση. Υπάρχουν πολλά που ξεφεύγουν από τον έλεγχο… και το δικό σου και του εραστή σου αυτή τη στιγμή, οπότε μην προσπαθείτε να κατευθύνετε, ό,τι δεν καθοδηγείται! Προσπάθησε να κάνεις και τον εραστή σου να το καταλάβει.

ζώδια Υδροχόος

Αν έχεις μπερδευτεί από τα λεγόμενα ή τις κινήσεις του εραστή σου, τότε ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης σας, είναι έγκαιρος και χρήσιμος, σήμερα. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί του εφ’ όλης της ύλης. Αλλά αν κάνεις ένα βήμα πίσω και εξετάσεις την κατάσταση, μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Όσο έντονα μπορείς να κάμψεις μερικούς κανόνες σε άλλους τομείς της ζωής σου, μπορεί να νιώσεις πως είναι ζήτημα αρχής, αυτό που διακυβεύεται από τον εραστή σου, που δεν παίζει «τώρα με τους κανόνες».

ζώδια ιχθύες

Έχεις επικεντρωθεί σήμερα, στον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσεις τη σχέση σου. Κι αυτό περιλαμβάνει την εξέταση των οικονομικών ή το ύψος των δαπανών που διατίθενται για την αγάπη, το ρομαντισμό, ή τη διασκέδασή σας. Αν τα οικονομικά, είναι πηγή άγχους, τότε λίγη αυτοπειθαρχία δεν θα το λύσει γρήγορα. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, για να μάθεις πώς να δημιουργήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Κι αν αυτό σημαίνει, έλεγχος εσόδων- εξόδων, τότε εκεί ξεκινά η στρατηγική της βελτίωσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments