Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Η προσοχή και οι συμβουλές του Δώνη

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Η προσοχή και οι συμβουλές του Δώνη
Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο, με τον Δώνη να λέει στους παίκτες του πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και κανείς δεν θα... χαριστεί.

Μετά τα τρία σερί ντέρμπι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του. Υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σ’ ένα ματς που… μοιάζει εύκολο. Όμως τα πράγματα, αν οι “πράσινοι” δεν είναι προσεκτικοί, μόνο εύκολα δεν αναμένονται.

Ο Απόλλωνας το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει εικόνα. Είναι μαχητικός, διεκδικεί βαθμούς με κάθε αντίπαλο και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Είναι μια ομάδα που δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Αλλά αυτό το ξέρουν. Και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Τους στέλνει στο γήπεδο για να ψάξουν βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Με κάθε τρόπο. Ο Απόλλωνας του τελευταίου μήνα παίζει με το μαχαίρι στα δόντια και αυτό τον κάνει επικίνδυνο, αν βρει απέναντι του μια ομάδα που δεν είναι συγκεντρωμένη.

Ο Απόλλωνας έχασε στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που έδωσε όλη του την ψυχή, πήρε ισοπαλία στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, που νωρίτερα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Άρη στη Ριζούπολη. Κάτι που δείχνει πως είναι επικίνδυνος και πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται προσοχή.

Αυτό τονίζει καθημερινά και ο Δώνης στους παίκτες του στο Κορωπί. Να μην κοιτάζουν τη… βαθμολογία, αλλά να αντιμετωπίσουν το ματς σαν ένα ντέρμπι. Με απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και σοβαρότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments