Ελλάδα

Βιασμός ταξιτζή: Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Βιασμός ταξιτζή: Τι ερευνά η ΕΛΑΣ
Βιασμός ταξιτζή: Ο μόνος που μίλησε στις Αρχές ήταν ο ταξιτζής.

Βιασμός ταξιτζή: H αστυνομία αναφέρει ότι υπάρχουν πολλά κενά στην υπόθεση.

Ο  μόνος που μίλησε στις Αρχές ήταν ο ταξιτζής, ο οποίος, ωστόσο, θυμόταν αποσπασματικά τα όσα συνέβησαν γιατί – -όπως ισχυρίστηκε- είχε κενό μνήμης λόγω νάρκωσης.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο 29χρονος ηθοποιός τον κάλεσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και επιβιβάστηκε στο όχημά του από τον Κεραμεικό με προορισμό δρόμο στο Γκύζη.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Γιώργος Κάρκας άρχισε να τον χαϊδεύει στον λαιμό και να προσπαθεί να του ξεκουμπώσει το πουκάμισο. Επίσης, του ζήτησε να σταματήσουν σε καφετέρια στους Αμπελοκήπους για να πάρει έναν καφέ στο χέρι.

Ο ταξιτζής, ο οποίος, επίσης, πήρε κάτι να πιει, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της στάσης ο ηθοποιός του έριξε χάπι στον καφέ του. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγα λεπτά αργότερα ο αυτοκινητιστής έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν ξύπνησε και ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στο όχημα, σταματημένος σε δρόμο των Αμπελοκήπων, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζαλιζόταν και ένιωθε πόνους στο σώμα του. Δίπλα του ήταν ακόμα ο 29χρονος ηθοποιός. Τον ρώτησε αν του είχε κάνει κάτι αλλά εκείνος δεν του έδωσε σαφείς εξηγήσεις. Τότε, οδήγησε μαζί του μέχρι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου ζήτησε από τους γιατρούς να υποβληθεί σε εξετάσεις. Λίγο αργότερα οι γιατροί του είπαν ότι εντόπισαν ίχνη βιασμού και αμέσως ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία βεβαίωσε το βιασμό.

Σε κατάσταση πανικού ο ταξιτζής άρχισε να φωνάζει προς τον 29χρονο, ο οποίος δεν είχε προσπαθήσει να διαφύγει: «Τι μου έκανες; Με κατέστρεψες».

Κατόπιν, ειδοποίησε την Αστυνομία που συνέλαβε τον ηθοποιό. Στην τσάντα του βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό Sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που έφερε ετικέτα «jungle juice» και ερωτικά βοηθήματα. Το υγρό, το οποίο ήταν πιθανότατα αυτό που νάρκωσε το θύμα, εστάλη στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του ταξιτζή για να βεβαιωθεί ότι ο δράστης του έριξε υγρό στον καφέ.

Μεταξύ άλλων, η Αστυνομία ερευνά την εκδοχή ο 29χρονος ηθοποιός να γνώριζε τον οδηγό ταξί, αν και μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποίησε γίνεται τυχαία επιλογή ταξί. Ο Γιώργος Κάρκας κρίθηκε προφυλακιστέος και σήμερα αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στη φυλακή.

Βιασμός ταξιτζή: Τι λένε οι γονείς του 29χρονου για την υπόθεση

Οι γονείς του και η αδελφή του, είναι πεπεισμένοι πως η υπόθεση είναι στημένη, ενώ τονίζουν ότι η αλήθεια στο τέλος θα αποκαλυφθεί, δίχως να κρύψουν την πικρία τους για τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα.

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε: «Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Θα αποδειχθεί αργά ή γρήγορα τι έχει γίνει. Ξέρω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το παιδί μου».

«Τα κανάλια τον αποκαλούν επίδοξο βιαστή και δεν ξέρουν τι πραγματικά έχει γίνει.

Οι αστυνομικοί και οι φύλακες του είπαν «όχι ρε Γιώργο», δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο».

«Ο γιος μου ήταν πάνω σε πανικό. Αρχικά πίστευε πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Με δική του προτροπή δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, αυτό ήταν το μόνο ατόπημα», ανέφερε η μητέρα του.

«Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει, και μιλάω για τον ταξιτζή, δεν πάει αυτόν από τον οποίο υποτίθεται ότι κινδύνευσε στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία», κατέληξε η μητέρα του. «Ξέρω πως ο αδερφός μου δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν», δήλωσε η αδερφή του από τη δική της μεριά. «Έχει τη συνείδησή του καθαρή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments