Ελλάδα

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: Τι λέει ο μεσίτης που κλοτσούσε τον 33χρονο μετά το πόρισμα

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: Τι λέει ο μεσίτης που κλοτσούσε τον 33χρονο μετά το πόρισμα
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: "Τα 6 ανθρώπινα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν μόνο εκδορές".

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: Λίγο μετά το πόρισμα θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, ο μεσίτης που μαζί με τον κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας απεικονίζονται στο βίντεο ντοκουμέντο να χτυπούν τον 33χρονο ακτιβιστή μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Όπως λένε δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, άρα είχε επίγνωση της δράσης που έκανε», είπε αρχικά.

«Εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει και μόλις βρέθηκε παγιδευμένος μέσα τον έπιασε αμόκ και ήθελε πάση θυσία να βγει έξω. Στην προσπάθεια του αυτή διέλυσε το κοσμηματοπωλείο, πήρε ένα μαχαίρι και ξεκίνησε να βγει έξω. Επιμένω για το μαχαίρι γιατί εγώ τον αφόπλισα», τόνισε ο μεσίτης.

Φωτογραφία: Η εφημερίδα των Συντακτών

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το πόρισμα, ο Ζακ Κωστόπουλος “έφυγε” από την ζωή ε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που έφερε από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά.

«Με την ιατροδικαστική έκθεση αποδείχθηκε ότι τα έξι χτυπήματα –που περιγράφονται ως ανθρώπινα χτυπήματα αφορούν μόνο εκδορές» λέει ο συνήγορος του μεσίτη, Ορφέας Φίλος.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι από την άλλη πλευρά  ο συνήγορος του κοσμηματοπώλη ανέφερε πως αμφισβητούν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εκθέσεως.

«Η συλλογιστική του τύπου ‘ράβδος εν γωνία άρα βρέχει’ καθιστούν το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης επιστημονικά μη παραδεκτό» σημειώνει ο συνήγορος του κοσμηματοπώλη, Χάρης Αναγνωστόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments