Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (22/11/18).

ζώδια κριός

Οι προσωπικές σου προτεραιότητες θα μπορούσαν εύκολα να επισκιάσουν τις προτιμήσεις του εραστή σου και η αποφασιστικότητά σου, να κάνεις το σωστό, δεν θα κερδίσει κανένα βραβείο δημοτικότητας αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, καθοδηγείσαι, όχι μόνο απ’ αυτό που σου λέει η λογική πως είναι σωστό, αλλά και απ’ αυτό που η καρδιά σου, σε προτρέπει να κάνεις. Ο εραστής σου, μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή, από το να δεχτεί την απόφασή σου. Εξασφαλίζοντας από μεριάς σου, τα ενδιαφέροντά του, θα το λάβει υπόψη και θα κάνει πολλά, για να μειώσει οποιαδήποτε συναισθηματική ένταση.

ζώδια ταύρος

Ίσως χρειαστεί να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, αν πρόκειται να διαχειριστείς με επιτυχία κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις στα ερωτικά σου σήμερα. Ωστόσο, μην είσαι αντίθετη σε διάφορες ανατροπές που συμβαίνουν, επειδή αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συναισθηματικές περιοχές, που ίσως να μην έχεις ανακαλύψει ακόμη.

Μόλις κάτι γίνεται χαοτικό ή αβέβαιο, γίνεται ταυτόχρονα αιτία, για να βρεθείς σε καλύτερη θέση, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Το απρόβλεπτο, θα μπορούσε να είναι πολύ εξυπηρετικό.

ζώδια δίδυμοι

Προσπάθησε να οργανώσεις με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά σου, ώστε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο για τα ερωτικά σου θέματα. Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός, πως πρέπει να δημιουργηθεί χώρος για έρωτα, αλλά σύντομα θα αποδειχθεί, πως ήταν σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι μόνη, τότε είναι μια υπέροχη στιγμή, για να εξερευνήσεις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις και να δείξεις την περιπετειώδη πλευρά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα ξαναθυμηθείς τη σπίθα που άναψε φωτιές ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

ζώδια καρκίνος

Το να πραγματοποιήσεις τα ερωτικά σου όνειρα, είναι κάτι που δεν απαιτεί τεράστιες θυσίες, ούτε δραματικές αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου, για να πραγματοποιήσεις ένα όραμά σου. Όμως το βήμα που θα προκύψει, θα κάνει την προσπάθεια, ν’ αξίζει τον κόπο. Ο ουρανός μιλάει επίσης για υποχρεώσεις καριέρας ή επιδιώξεις που ενδεχομένως, θ’ αποσπάσουν την προσοχή σου από τα ερωτικά σου . Είτε είσαι εσύ ο ένοχος, είτε ο εραστής σου, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσεις αυτή την ανισορροπία.

ζώδια λέων

Το πνεύμα συνεργασίας υπήρξε μέχρι πρόσφατα ισχυρό στη ζωή σου. Και η ερωτική σου ζωή, έχει αναμφισβήτητα επωφεληθεί από την προθυμία σου να αγκαλιάσεις την ιδέα της ομαδικής εργασίας. Ωστόσο, τώρα, είναι μια εποχή που θέλεις να αποφορτιστείς, ώστε να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Αν χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου, τότε μην φοβηθείς πως θα ενοχληθεί ο εραστής σου. Αν επωφεληθείς εσύ, τότε θα επωφεληθεί κι αυτός ακόμη περισσότερο έμμεσα, σε τελική ανάλυση.

ζώδια παρθένος

Είναι μια περίοδος, που τα συμπεράσματα, πρέπει να απομακρυνθούν, από τα ερωτικά σου. Και θα απαιτηθεί από σένα, ν’ αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να μεταφέρεις τις σκέψεις και συναισθήματά σου, με μεγαλύτερη σαφήνεια. Αντί να υποθέτει ο εραστής σου, πως ξέρει τί σκέφτεσαι, τί αισθάνεσαι ή τί χρειάζεσαι, εξήγησέ το άμεσα, αποφεύγοντας τις εικασίες. Φαίνεται επίσης ότι η ίδια σαφήνεια, μπορεί να εφαρμοστεί, ώστε να σου γίνει ξεκάθαρο, πόσο ιδανικός είναι ο σύντροφός σου, για σένα.

ζώδια ζυγός

Η πίεση που νιώθεις να σου ασκεί ο εραστής σου σήμερα, μπορεί να είναι τελικά χρήσιμη. Γι’ αυτό, μη νιώθεις απογοητευμένη. Αν θέλεις να μιλήσεις για όλα όσα αισθάνεσαι και σκέφτεσαι, τότε καλό θα ήταν να του μιλήσεις και να δεις πού θα καταλήξετε. Ίσως τελικά, να νιώσεις ευτυχισμένη, που πιέστηκες για να μιλήσεις.

ζώδια σκορπιός

Ίσως να θέλεις μια απλή και ευθεία απάντηση από τον εραστή σου και νιώθεις όλο και μεγαλύτερη απογοήτευση, από την προφανή αδυναμία του, να σου την προσφέρει. Ωστόσο, μην επιτρέπεις στην απογοήτευση, να σε αναγκάσει να ξεκινήσεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εξήγησε στο σύντροφό σου το λόγο που χρειάζεσαι την απάντησή του Αν του δώσεις λίγο χρόνο, τότε θα έχεις σύντομα αυτό που ζητάς.

ζώδια τοξότης

Ίσως πιστεύεις πως είναι καλύτερο για όλους, αν συνεχίσεις να χαμογελάς, να κρατάς τις ισορροπίες και να μην αποκαλύπτεις, τί είναι αυτό που σε απογοητεύει στην προσωπική σου ζωή. Ευτυχώς, είσαι πιθανόν πιο διαφανής από ό, τι πιστεύεις.. και θα ανακαλύψεις, πως ο εραστής σου, είναι εναρμονισμένος με τα συναισθήματά σου, περισσότερο απ’ ότι νομίζεις. Νιώσε την ανάγκη να παίξεις τις 20 ερωτήσεις και να του ανοιχτείς τώρα. Το να υποφέρεις σιωπηλά, είναι προαιρετικό.

ζώδια αιγόκερως

Η διαμόρφωση ή η ενίσχυση της σχέσης σου, εξαρτάται κυρίως από σένα. Αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σου, ώστε να λάμψει η γνησιότητά σου, δε θ’ αφήσεις καμιά αμφιβολία στον εραστή σου, για τα συναισθήματά σου. Μπορεί να πιστεύει μέχρι τώρα, πως αισθάνεσαι μ’ ένα τρόπο, όταν η αλήθεια, είναι πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Υπάρχουν πολλά οφέλη δίνοντας στον εραστή σου μια εικόνα τώρα, για την πραγματικότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων σου. Κάνε αυτό που πρέπει, ώστε να σβήσεις απ’ το μυαλό του, και την παραμικρή εικασία.

ζώδια υδροχόος

Αυτό που θ’ αποκαλύψεις στον εραστή σου, μπορεί να τον αφήσει έκπληκτο. Ωστόσο, σύντομα θα νιώσεις καλύτερα που το έκανες. Αναμένοντας την τέλεια στιγμή, ώστε ν΄ αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου, θα μπορούσε να σου πάρει πολύ χρόνο…. και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα. Μπορεί να μην είναι εφικτό, ένα άμεσο αποτέλεσμα, αλλά θα νιώσεις καθησυχασμένη που τ’ αποκάλυψες. Και η αλήθεια είναι, πως αυτό έχει μεγάλη σημασία.

ζώδια ιχθύες

Κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, μπορεί να λειτουργήσουν σαν απογοητευτική απόσπαση της προσοχής σου, από τις ερωτικές στιγμές που θέλεις να περάσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο αυτό, είναι μία από εκείνες τις στιγμές, που πρέπει να χαμογελάσεις και να δείξεις πρόθυμη να εκπληρώσεις την υποχρέωση που έχεις αναλάβει. Αυτή η απόσπαση της προσοχής θα είναι σύντομη. Και πολύ γρήγορα, θα μπορέσεις να επικεντρωθείς, στο αντικείμενο του πόθου σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments