Ελλάδα

Βιασμός ταξιτζή: Τι λέει ο κατηγορούμενος ηθοποιός μέσα από την φυλακή (vid)

Βιασμός ταξιτζή: Τι λέει ο κατηγορούμενος ηθοποιός μέσα από την φυλακή (vid)
Βιασμός ταξιτζή: Αναλυτικά όσα βρέθηκαν στην τσάντα του.

Βιασμός ταξιτζή: Από την δική του πλευρά περιέγραψε τα γεγονότα ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε έναν ταξιτζή στις 13 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος μίλησε μέσα από την φυλακή στην  εκπομπή “μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου

“Δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται”, λέει ο ηθοποιός, τονίζοντας πως ό,τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα του ήταν για ένα ραντεβού που είχε μετά.

Το ραντεβού που είχε μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό του, λέει ο ηθοποιός για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξει σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.

Όπως ισχυρίζεται κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα του

Στην τσάντα του Γιώργου Καρκά -όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso- εκτός από το επίμαχο σπρέι, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης:

  • μεθαμφεταμίνες
  • το ναρκωτικό sisha (υγρό μπαταρίας)
  • χάπια με άγνωστη ουσία
  • σεξουαλικά βοηθήματα
  • ένα μπουκάλι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice», τα οποία έχουν ήδη σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ηθοποιός τα είχε χρησιμοποιήσει.

Στην κατάθεσή του ο 29χρονος υποστήριξε πως τα αγόρασε από ένα sex shop στο κέντρο της Αθήνας, όπως και το «σπρέι βιασμού».

Σε ό,τι αφορά το «jungle juice», πρόκειται για ένα επικίνδυνο «ποτό», το οποίο ξυπνά τα ζωώδη ένστικτα. Συγκεκριμένα, προκαλεί συμπτώματα μέθης, ενώ ο χρήστης πέφτει σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments