Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/11/18)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/11/18)
Ζώδια σήμερα: Συμβουλές για όλους.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (23/11/18).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το ότι επιθυμείς σήμερα κοινωνικότητα, κόσμο, βαβούρα, τρέλες, γέλια δεν σημαίνει πως όλοι οι γύρω σου θα είναι στο ίδιο mood. Για να λέμε την αλήθεια, μάλλον στο ακριβώς αντίθετο θα είναι. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Γνωρίζεις πως δεν ευθύνεσαι που αδυνατούν ν’ ακολουθήσουν, αλλά και πάλι άσχημα νιώθεις εξαιτίας των “Όχι!”.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να βασανίζεται να συγκεντρωθεί σήμερα. Ίσως από τις ρωγμές στον τοίχο των σκέψεων σου δραπετεύσουν αναμνήσεις από ξεθωριασμένα όνειρα και ανεκπλήρωτες ελπίδες (ναι, αναφέρομαι σε ερωτικές σχέσεις). Δίδυμε, ο αστρολόγος σου να ξέρεις σε στηρίζει και σου ζητάει να κάνεις 24 ώρες υπομονή. Από αύριο επανέρχεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πολλοί/ες Καρκίνοι θα αναφωνήσουν σήμερα με ένα ανάμικτο θυμό/θλίψη: “Αγαπώ τους/τις φίλες μου αλλά έχω ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ πια! Πότε έγινε ο έρωτας μακρινός κι άπιαστος ορίζοντας;”… (Χωρίς σχόλια)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, το κακό με τον έρωτα είναι πως σʼ αποσυντονίζει τόσο που ξεχνάς πως έχεις και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκπληρώσεις. Το ευχάριστο είναι πως αν ο έρωτας υπάρχει στη ζωή σου μαθαίνεις να υπομένεις τη βαρετή ρουτίνα. Ειδικά σήμερα, ελπίζω νʼ ανήκεις στην πρώτη ομάδα κι όχι στη δεύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

“Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!”. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, όταν οι απαιτήσεις ή/και η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου και μερικών συνεργατών σου είναι παράλογες, όπως σήμερα για παράδειγμα, δεν είναι σωστή τακτική η ψυχρότητα ή η αποστασιοποίηση. Τίποτα στη φύση δεν αλλάζει χωρίς να πιεστεί έξωθεν. Μη φοβάσαι να συγκρουστείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για πολλούς/ες Σκορπιούς μια καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεβαίνεις ιεραρχικά, κερδίζεις κοινό, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους, μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο… Όποιο από τα παραπάνω κι αν ισχύει Σκορπιέ, νιώθεις σαν να κρατάς τον κόσμο στις παλάμες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει υπερβολικά και αγκομαχάει στην ανηφόρα, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με μια όαση. Τι συμβαίνει; Μάλλον κερδίζεις πίσω μέρας από την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις για καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ελπίζω εκείνος/η που φλερτάρεις (ή που θα ήθελες να…) αυτή την εποχή να μην είναι ξανά από το επαγγελματικό σου περιβάλλον; Δεν μιλάς, ε; Άντε και να δεχθώ ότι είναι (κομμάτια να γίνει). Αυτό που δεν δέχομαι όμως είναι να δώσεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιό. Σύμφωνοι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές οι σοκαριστικές μεταβάσεις μέσα σε λίγες ώρες (από την ανάγκη για απόλυτη ιδιωτικότητα στην ανάγκη για ατελείωτη κοινωνικότητα) είναι μεν το αλατοπίπερο της ζωής σου, όμως όλοι γύρω σου μένουν με μια αίσθηση πως κάποιος εσωτερικός σου μηχανισμός έχει απορυθμιστεί (ή ότι απλά σου έχει στρίψει η βίδα). Καλά, όχι ότι θα σε νοιάξει και πολύ σήμερα, απλά είπα να το αναφέρω μήπως και καταλάβεις πως σε ζούμε οι υπόλοιποι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην ακούς το ένστικτο σου σήμερα! Μην τ’ ακούς σου λέω! Συγκεντρώσου και κρίνε ψυχρά κι αντικειμενικά τους πάντες και τα πάντα και πάν’ απ’ όλα τον ίδιο σου τον εαυτό. Ειδικά στο τομέα των σχέσεων απέφυγε τις πολλές κουβέντες! (Ελπίζω να ακούγομαι αρκετά πανικόβλητος, μήπως και σε πείσω!)

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments