Αθλητισμός

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: “Δύσκολη φάση το γκολ του Ολυμπιακού” – Τι λέει ο Ηρακλής Τσίκινης

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: “Δύσκολη φάση το γκολ του Ολυμπιακού” – Τι λέει ο Ηρακλής Τσίκινης
Ατρόμητος - Ολυμπιακός: O κ. Τσίκινης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να πάρουν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Δύσκολη φάση χαρακτήρισε το γκολ του Βούκοβιτς, ο κριτής του Master REF, Ηρακλής Τσίκινης, σημειώνοντας ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι μεμπτό.

O κ. Τσίκινης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να πάρουν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γιαννούλης σπρώχνει τον Ποντένσε εντός περιοχής.

Το σχόλιο του Ηρακλή Τσίκινη

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει κάποιο πέναλτι για τον Ατρόμητο. Σωστά ο διαιτητής συνέχισε το ματς. Αντίθετα, υπάρχει πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 34’, καθώς ο Γιαννούλης σπρώχνει τον Ποντένσε εντός περιοχής.

Πριν το γκολ του Ατρομήτου, ο Σάκιτς κοντρολάρει την μπάλα και αυτή πάει στον τερματοφύλακα. Είναι στην κρίση του διαιτητή για το αν θα δώσει έμμεσο ή όχι. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα το έδινα.

Με εξαίρεση την αποβολή του Μπουζούλατζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ευαγγέλου αντιμετώπισε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Σισέ σε ορισμένα άτσαλα μαρκαρίσματα.

Στο 61’ υπάρχει πάτημα του Γιαννούλη στον Φορτούνη, όμως είναι φάουλ εκτός περιοχής που κακώς δεν δόθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει και μία πτώση του Κουλούρη στην περιοχή του Ολυμπιακού. Είναι υπερβολική η συμπεριφορά του, όμως είναι μία φάση 50-50. Δεν ξέρω αν τον βρίσκει ο Σισέ.

Τέλος, στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού έχουμε μία δύσκολη φάση, που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παράβαση. Για να θεωρηθεί offside πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο παίξιμο της μπάλας από έναν ποδοσφαιριστή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments