Ελλάδα

Απεργία 28 Νοεμβρίου: Χωρίς Μέσα Μεταφοράς και πλοία η χώρα την Τετάρτη (vid)

Απεργία 28 Νοεμβρίου: Χωρίς Μέσα Μεταφοράς και πλοία η χώρα την Τετάρτη (vid)
Απεργία 28 Νοεμβρίου: Με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Απεργία 28 Νοεμβρίου: Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό, αφού η Αθήνα θα… παραλύσει καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας.

Ειδικότερα, οι γραμμές 1,2 και 3 του μετρό δε θα λειτουργούν όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργείας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου. Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Προαστιακός.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.

  • Δείτε το βίντεο που δημιούργησε το pagenews.gr με αφορμή την απεργία στις 28 Νοεμβρίου:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments