Αθλητισμός

Μπάγερν – Μπενφίκα: Γκολ, θέαμα και… πεντάρα από τους Γερμανούς (vid)

Μπάγερν – Μπενφίκα: Γκολ, θέαμα και… πεντάρα από τους Γερμανούς (vid)
Μπάγερν - Μπενφίκα: Οι Γερμανοί σκόρπισαν τους Πορτογάλους.

Μπάγερν – Μπενφίκα: Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική, η Μπάγερν επικράτησε εύκολα της Μπενφίκα στο Μόναχο με 5-1 ξεκαθαρίζοντας το τοπίο στον 5ο ομίλο του Champions League από την 5η αγωνιστική.

Οι Πορτογάλοι γνώριζαν πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Βαυαρούς (είχε προηγηθεί το ΑΕΚ – Άγιαξ 0-2) οτι από τη μία έχουν εξασφαλίσει οριστικά την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και από την άλλη οτι δεν έχουν καμία ελπίδα για πρόκριση στους «16» του Champions Leageue.

Μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, η Μπάγερν βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με 13 βαθμούς, ενώ ο Αίαντας πέρασε και αυτός στην επόμενη φάση ώς 2ος, με 11β.

Από την πλευρά της η Μπενφίκα παρέμεινε στους 4 και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αποκλεισμένη ΑΕΚ στο Ντα Λουζ. Οσο για την πρωτιά του ομίλου, θα κριθεί επι ολλανδικού εδάφους, με τον Αγιαξ να υποδέχεται τους Γερμανούς.

Όσον αφορά το ματς του Μονάχου, η Μπάγερν πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα 36 λεπτών στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά η υπόθεση νίκη κρίθηκε από νωρίς. Ο Ρόμπεν ήταν εκείνος που σημείωσε τα δύο πρώτο γκολ στο 13′ και το 30′, ενώ στο 36′ ο Λεβαντόφσκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Μπενφίκα μείωσε σε 3-1 με την έναρξη του Β΄ μέρους (46′) με τον Τζέτσον Φερνάντες, όμως η Μπάγερν απάντησε με τους Λεφαντόφσκι στο 51′ (το δεύτερο προσωπικό του τέρμα) και τον Ριμπερί στο 76′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Σούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ραφίνια, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Ρόμπεν (72′ Σάντσες), Μίλερ (81′ Γέονγκ Γου-Γέονγκ), Ριμπερί (78′ Βάγκνερ), Λεβαντόφσκι.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλέιδα, Κόντι, Ντίας, Γκριμάλντο, Πίτσι (46′ Τζέτσον Φερνάντες), Φέισα (76′ Σεμέδο), Γκάμπριελ, Τσέρβι, Σίλβα, Ζόνας (59′ Σεφέροβιτς).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments