Πολιτική

Γάμος βουλευτή: Γνωστός βουλευτής αρραβωνιάστηκε κρυφά και είναι έτοιμος για γάμο

Γάμος βουλευτή: Γνωστός βουλευτής αρραβωνιάστηκε κρυφά και είναι έτοιμος για γάμο
Ο γάμος του βουλευτή, που θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αναμένεται σύντομα.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γνωστός βουλευτής βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και όλα δείχνουν… γάμο.

Άλλωστε πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το ξέρουν πολλού ούτε καν στη Βουλή.

Τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ανέβει ο Μάριος Γεωργιάδης, όπως γράφει στο Secret των Παραπολιτικών η Σάσα Σταμάτη. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη και της Νατάσας Μεντεσίδου και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γοητευτικός πολιτικός έχει ήδη αρραβωνιαστεί χωρίς να γίνει ευρύτερα γνωστό, αφού γενικότερα κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και θέλει να προβάλλεται μόνο μέσω των βουλευτικών του καθηκόντων.

Η σύντροφός του είναι η Ρία Τσούμα, 27 ετών και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Ελαία» που εδρεύει στην Άνω Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, κάνει μελέτες διακόσμησης και σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με φυτά. Μάλιστα, η ίδια έχει επιμεληθεί τη διακόσμηση πολλών γνωστών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Ï âïõëåõôÞò ôçò ¸íùóçò ÊÝíôñïõ ÌÜñéïò ÃåùñãéÜäçò ìéëÜ óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óõæÞôçóçò ãéá ôïí Ðñïûðïëïãéóìü ôïõ 2016, ÓÜââáôï 5 Äåêåìâñßïõ 2015. Óõíå÷ßæåôáé ãéá ôåëåõôáßá ìÝñá óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò, ç óõæÞôçóç åðß ôïõ êñáôéêïý ðñïûðïëïãéóìïý 2016, ç ïðïßá èá ïëïêëçñùèåß ôá ìåóÜíõ÷ôá ôïõ ÓáââÜôïõ, Ýðåéôá áðü öáíåñÞ ïíïìáóôéêÞ øçöïöïñßá. ÁÐÅ ÌÐÅ/ÁÐÅ ÌÐÅ/ÐÁÍÔÅËÇÓ ÓÁÚÔÁÓ

Η σχέση τους μετράει πάνω από ένα χρόνο -γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2017 στην Τήνο. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν στο ίδιο μέρος και ο Μάριος Γεωργιάδης έκανε πρόταση γάμου στην Ρία Τσούμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments