Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Έβερτον: 1 – 0

Λίβερπουλ – Έβερτον: 1 – 0
Λίβερπουλ - Έβερτον: Την λύτρωση έφερε η «χρυσή αλλαγή» του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ Έβερτον: Έπρεπε να φτάσει το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να καταφέρει η Λίβερπουλ να σπάσει την «άμυνα» της Έβερτον και να πάρει μια κρίσιμη νίκη με 1-0 στο «Άνφιλντ», για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Την λύτρωση έφερε η «χρυσή αλλαγή» του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο 84′ ο Ντιβόκ Οριτζί πέρασε στην θέση του Φιρμίνο και ακριβώς στο φινάλε του τοπικού ντέρμπι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Αρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με 4-2 της Τότεναμ, μετά από συναρπαστική εξέλιξη.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι πήρε τη νίκη, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ (10′, 56′), Λακαζέτ (75′) και Τορέιρα (77′), ενώ τα τέρματα της Τότεναμ σημείωσαν οι Ντάιερ (30′) και Κέιν (34′).

Νωρίτερα, με νίκη συνέχισε η Τσέλσι τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League πανηγύρισε στο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της ουραγού Φούλαμ.

Τα τέρματα της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχαν οι Πέδρο (4΄) και Λόφτους-Τσικ (82΄), με αποτέλεσμα οι «μπλε» να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments