Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μοράν

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μοράν
Η ΑΕΚ την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει του ματς με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ ξεκινάει σιγά σιγά την προετοιμασία της για το ματς με Λαμία.

Ο Έρικ Μοράν, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από γαστρεντερίτιδα, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και γυμνάστηκε κανονικά τη Δευτέρα.

 Το ίδιο συνέβη και με όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή, ενώ αυτοί που έπαιξαν απέναντι στην Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Τρίτη οι παίκτες της «Ένωσης» θα έχουν ρεπό και από την επόμενη το πρωί (11:00) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο με τη Λαμία.

 

Επιστροφή στο χορτάρι για τον Λόπες

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για ν’ αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και να επιστρέψει στη δράση έκανε ο Έλντερ Λόπες.

Έχοντας αφήσει πίσω το διάστημα της αποχής από τις προπονήσεις κι έχοντας ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και τις επαφές με την μπάλα, ο Πορτογάλος μπακ έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα.

Κι αυτό διότι τη Δευτέρα επέστρεψε πια και στο χορτάρι -γεγονός για το οποίο εξέφρασε τη χαρά της η ΠΑΕ, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Ουζουνίδης: «Χρειάζεται να ξαναβρούμε την ψυχολογία μας»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης και για τη σημασία που έχει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στους ψυχολογικούς λόγους της νίκης αυτής, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και προέρχεσαι από άσχημα αποτελέσματα, πρέπει να προσπαθήσεις να το γυρίσεις. Είχαμε καλή παρουσία, αν σκεφτούμε και ότι οι 9 από τους 11 είχαν παίξει την Τρίτη. Δεν έχουμε πολλές επιλογές αυτή την περίοδο, αλλά όσοι έπαιξαν ήταν συγκεντρωμένοι, αν και φαινόταν η πίεση και το άγχος για το αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις. Είχαμε αρκετές φάσεις και μπορούσαμε να το καθαρίσουμε και νωρίτερα. Όταν δεν μπαίνει η μπάλα σκέφτεσαι ότι μπορεί να στραβώσει το ματς αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά για εμάς».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος: «Δεν μπορώ να το προβλέψω. Θέλουμε να νικάμε και να δούμε πού θα πάμε. Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα, αλλά χρειάζεται να ξαναβρούμε την ψυχολογία μας. Αν παίζεις καλά, θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από τον Μπογέ: «Ο Λούκας ήρθε από μεγάλη περίοδο απραξίας. Όταν μπαίνει αλλαγή κάνει πράγματα, όταν είναι βασικός δεν είναι το ίδιο καλός. Θέλει ακόμη ρυθμό, να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και πολύ γρήγορα θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν υπάρχει κάποιο παράπονο από τον Λούκας».

Για την εικόνα του Λιβάγια που ήρθε από τον πάγκο: «Υπάρχει κάποιος λόγος που κάποιος μένει στον πάγκο. Ο Μάρκο είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, σίγουρα το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτός που θέλουμε και θέλει. Μιλήσαμε πριν το ματς και ήμουν σίγουρος ότι όταν μπει θα δώσει πράγματα. Αυτό θέλουμε από τους παίκτες, είτε ξεκινούν είτε μπαίνουν ως αλλαγή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments