Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: “Ο Παπαλουκάς είναι από τους πιο έξυπνους που έπαιξαν μπάσκετ” (vid)

Βασίλης Σπανούλης: “Ο Παπαλουκάς είναι από τους πιο έξυπνους που έπαιξαν μπάσκετ” (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον κουμπάρο του, Θοδωρή Παπαλουκά.

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα στον Θοδωρή Παπαλουκά και ο κολλητός του και κουμπάρος του, Βασίλης Σπανούλης μίλησε για αυτόν.

Στο αφιέρωμα της η Ευρωλίγκα, που ετοίμασε μέσα από το επίσημο κανάλι της στο youtube, ανέφερε τις προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες του “Τεό” στην διοργάνωση, ενώ πήρε και μία μικρή συνέντευξη, από τον αρχηγό του Ολυμπιακού και άλλοτε συμπαίκτη του Παπαλουκά στους “ερυθρόλευκους” και στην Εθνική Ομάδα, Βασίλη Σπανούλη.

Στα λεγόμενα του, ο “Kill Bill” αποθέωσε τον Παπαλουκά τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους έξυπνους παίκτες, που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ, ενώ μίλησε και για τα πεπραγμένα του το 2006, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για τον Θοδωρή Παπαλουκά:

“Είναι ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες που έπαιξαν ποτέ μπάσκετ. Το 2005 και το 2006 είχε κάποια τρομερά παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ηταν κάτι μοναδικό ο τρόπος που διάβαζε το παιχνίδι με το μυαλό του και η ικανότητα του, να πασάρει. Το θαύμαζα για τον τρόπο που έπαιζε, ο Θοδωρής δούλευε πολύ σκληρά, πάντα προσπαθούσε να είναι ο καλύτερο και πάλευε για τον στόχο του, που ήταν να είναι ο καλύτερος”.

Δείτε το αφιέρωμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments