Lifestyle

Εβίτα Χουντάλα: Η κοπέλα που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο – Αποκαλύπτει τι έγινε (vid)

Εβίτα Χουντάλα: Η κοπέλα που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο – Αποκαλύπτει τι έγινε (vid)
Η Εβίτα Χουντάλα εξήγησε πως κανόνισαν με τον καλλιτέχνη αυτό το σκηνικό.

Η Εβίτα Χουντάλα είναι η σέξι χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Διονύση Σαββόπουλο.

Άλλοι κατηγόρησαν τον Σαββόπουλο για την επιλογή του αυτή. Άλλοι θεώρησαν πως είχε όντως την πλάκα του να βλέπεις αυτόν τον καλλιτέχνη να το διασκεδάζει με ένα στριπτίζ επί σκηνής. Άλλοι εστίασαν στην χορεύτρια που ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Η Εβίτα Χουντάλα εξήγησε σε συνέντευξή της στον Alpha πως κανόνισαν με τον καλλιτέχνη αυτό το σκηνικό. Αποκάλυψε κιόλας ότι δεν είναι το μόνο που θα κάνουν στο πλαίσιο των εμφανίσεων του στη μουσική σκηνή.

«Ο Σαββόπουλος έψαχνε χορεύτριες να κάνουν σόου. Δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Ήθελε να κάνει ένα happening. Με παίρνει η γραμματέας του την ημέρα της πρεμιέρας και μου λέει θα με πάρει ο Σαββόπουλος. Εμένα με είχαν ενημερώσει πριν ότι ψάχνει για χορεύτρια, αλλά δεν πολυκατάλαβα. Λέω θα θέλει χορευτές να κάνουν freestyle σε κάποιο πάρτι.

Μετά μιλήσαμε και του είπα να ντυθώ αστυνομικίνα. Μου είπε ότι θέλει κάτι πιο πικάντικο, δεν ήθελε χορευτές απλά να χορέψουν.

Πήρα ένα φίλο μου, ντυθήκαμε αστυνομικοί και πήγαμε να χορέψουμε. Μια ώρα αφού είχε κυλήσει το πρόγραμμα, μπαίνουμε στη σάλα με το άλλο παιδί και λέγαμε και καλά ότι θέλουμε την άδεια του μαγαζιού. Είχε σταματήσει η μουσική, το κοινό φώναζε από κάτω, εμείς ήμασταν αυστηροί κιόλας. Ήταν πειστικό.

Ο κόσμος είχε ενοχληθεί. Την ώρα που τα λέγαμε όλα αυτά ο Σαββόπουλος γυρνάει στο μαέστρο και του ζητάει να παίξει το You Can Live Your Hat On. Εγώ παίρνω το μικρόφωνο και ρωτάω το κοινό «θέλετε να συλλάβω τον κύριο Σαββόπουλο;». Αυτό που εισέπραξα από το κοινό ήταν ευχάριστο. Αν το έκανε ο Ρουβάς το περιμένεις. Ήταν ωραίο γιατί το έκανε ο Σαββόπουλος που είναι άλλου είδους καλλιτέχνης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments