Αθλητισμός

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 1- 1 (σε εξέλιξη)

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 1- 1 (σε εξέλιξη)
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: 1-1.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο για την 13η αγωνιστική της Super League.

O ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Δεληγιαννίδη να βρίσκεται αφύλακτος -μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Βουό- μέσα στην περιοχή και με σκαστό σουτ να νικάει τον Διούδη, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 13′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ να ισοφαρίσει, με τον Μπουζούκη να κάνει το σουτ από διαγώνια θέση, τον Χατζηγιοβάνη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή και τη μπάλα να περνάει ελαχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου, ενώ προηγουμένως είχε βρει στον Δεληγιαννίδη άρα ήταν κόρνερ.

Στους «ομιλίτες» υπάρχει προβληματισμός, καθώς έχουν μόλις μια νίκη στη σεζόν και αυτή με τον Ολυμπιακό, που ξύπνησε τον αντίπαλό του, αλλά όχι και τον ίδιο τον ΟΦΗ. Από τότε και η ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ήττα από τον Άρη με τα δύο γκολ στο τέλος.

Ήδη είναι 14οι και το πρόγραμμά τους δύσκολο, αν και από τώρα ξεκινά μια πεντάδα αγώνων με τους τέσσερις στην έδρα τους.

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια, όπου προηγήθηκε στο σκορ. Με Πανιώνιο, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα ισοφαρίστηκε, με ΠΑΟΚ και Άρη ηττήθηκε. Μόνο με τον Ολυμπιακό μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη. Έχει χάσει συνολικά 12 βαθμούς από θέση νίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments