Αθλητισμός

Champions League: Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων

Champions League: Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων
Champions League: Αυλαία με 4 διαθέσιμα εισιτήρια. Δείτε ποιες ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τελευταία αγωνιστική απόψε και αύριο για τη φάση των ομίλων του Champions League, με τις ομάδες να δίνουν την τελική μάχη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, για την πρόκριση. Έως τώρα οι 12 ομάδες που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League είναι: Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Άγιαξ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Σάλκε και Ντόρτμουντ. Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν οι άλλες τέσσερις θέσεις.

Μεγάλη μάχη γίνεται σε 2ο και 3ο όμιλο του Champions League, όπου τα πάντα θα κριθούν  τις δύο αυτές ημέρες. Η Τότεναμ μπήκε για τα καλά στο… κόλπο μετά το 1-0 επί της Ίντερ στο «Γουέμπλεϊ» (υπερτερεί και στην ισοβαθμία των «νερατζούρι» καθώς είχε ηττηθεί με 1-2 στο Μιλάνο), ενώ στο 3ο γκρουπ τρεις ομάδες διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια», με τη Νάπολι να έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ.

Τα πάντα, όμως, θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ θέλει νίκη με ένα γκολ διαφορά για να αφήσει εκτός τους «παρτενοπέι».

Η Παρί με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα θα προκριθεί άσχετα με το τι θα γίνει στην Αγγλία. Από ελληνικής πλευράς η ΑΕΚ θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μια καλή εμφάνιση στη Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments