Αθλητισμός

Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο (pic)

Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο (pic)
Ο πιο πιστός φίλος της Γουλβς αποφάσισε να πει "όχι" στις τσουχτερές τιμές, πήρε το αεροπλάνο, πήγε στην Ισπανία και γύρισε στην Αγγλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα!

Είναι πιστός οπαδός της Γουλβς. Θέλει να την ακολουθεί παντού και πάντα. Όμως μπορεί να υπάρξουν στιγμές που τα οικονομικά του να μην του το επιτρέπουν. Ε και; Θα βρει τον τρόπο και για να δει την ομάδα του και για να μειώσει το κόστος. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρει το αεροπλάνο, να πάει σε μια άλλη χώρα και να επιστρέψει στην Αγγλία για ένα και μόνο παιχνίδι.

Αυτό έκανε ο Στιβ Χόρτον, ένας φανατικός οπαδός της Γουλβς για να δει την ομάδα του να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούκαστλ. Όταν είδε το κόστος της μεταφοράς με το τρένο, αποφάσισε να εξετάσει τις εναλλακτικές του.

Συγκεκριμένα, για το δρομολόγιο Γουλβερχάμπτον – Νιούκαστλ με το τρένο χρειαζόταν να δώσει 126 ευρώ. Καθώς πήρε το θέμα… προσωπικά, αποφάσισε να κοιτάξει τι εναλλακτικές είχε, ώστε το ταξίδι να του έρθει πιο φθηνό. Αυτό που εντέλει πραγματοποίησε είναι εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς.

“Πέταξε” από το Μπέρμιγχαμ για το Αλικάντε (ισπανική πόλη!) με 33 ευρώ, ενώ η πτήση από το Αλικάντε για το Νιούκαστλ κόστισε 16€! Ο υποστηρικτής της Γουλβς ανέβασε φωτογραφία του στο twitter και σχολίασε: “Στο δρόμο για το Νιούκαστλ μέσω του Μπενιδόρμ (πόλη της επαρχίας του Αλικάντε), με ευγενική προσφορά της Ryanair. Φθηνότερο από το τρένο!”.

Ο Steve Horton έκανε το απίστευτο αυτό ταξίδι και δικαιώθηκε, καθώς είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 και να φτάνει τους 22 βαθμούς στην Premier League (10η θέση). Στο twitter ο φίλος των “λύκων” γνώρισε την αποθέωση για την κίνησή του.

https://www.youtube.com/watch?v=fSUaYfiQmqo

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments