Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 1. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικά νέα – Επανασύνδεση – Οικονομικές επαφές

Κριός

Δεν θα ασκήσετε πια καμία κριτική στον άνθρωπο σας, καθώς ξέρετε ότι ήδη είναι φορτωμένος με τα δικά του θέματα, και δεν θέλετε να μιλήσετε για τα ίδια πάλι.

Ταύρος

Κάποιες τελικά εξηγήσεις, που θα πάρετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα είναι και αυτές που θα σας ξεμπλέξουν από τα προβλήματα, που έχουν προκύψει.

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανόν, μέσα στην εποχή των γιορτών να βρείτε και πάλι μπροστά σας, τον πρώην σας ή αυτόν που τόσο καιρό με τους δικούς του τρόπους, σας πολιορκεί.

Καρκίνος

Ξέρετε όλα τα μυστικά πια του ανθρώπου σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει ανακουφίσει, από όλες αυτές τις ανασφάλειες που τρέχουν μέσα στην καρδιά σας.

Λέων

Συνδέεστε ακόμη μέσα από ποικίλες επαφές, με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, και τώρα πια έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να συναντηθείτε.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, θα έχετε πολλές και ευχάριστες ανατροπές στον ερωτικό σας βίο. Προτάσεις γάμου ή νέα για εγκυμοσύνη πλησιάζουν.

Ζυγός

Τα θέματα μέσα στην σχέση σας, που έχουν μείνει άλυτα …έχουν αρχίσει πια και ενοχλούν τον σύντροφο σας, που μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση, θέλει να σας προτείνει λύσεις.

Σκορπιός

Εσείς πάνω στις αποφάσεις σας, τις ερωτικές και τις επαγγελματικές δεν θέλετε να ρωτήσετε κανέναν. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει, αλλά απλά είστε ακόμη διστακτικοί.

Τοξότης

Το άτομο που ξέρετε ότι τόσο καιρό, και με κάθε ευκαιρία σας φλερτάρει….έχει σκοπό μέσα σε αυτή τη εβδομάδα, επιτέλους και ξεκάθαρα να σας μιλήσει.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια εύνοια της τύχης, πάνω στο ζώδιο σας και μάλλον τώρα μπορείτε να ενεργοποιηθείτε, για να κλείστε υποθέσεις που σας ενοχλούν ίσως και χρόνια.

Υδροχόος

Δεν μιλάτε τελικά την ίδια γλώσσα με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα και όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ το ανακαλύπτετε.

Ιχθείς

Το έτος αυτός, στις τελευταίες του ημέρες, θα δώσει σε όλους τους μόνους, μια νέα ερωτική αγκαλιά, που ίσως και να είναι πλέον και η μόνιμη!

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments