Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (9/12/18)

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική πίστη – Γάμος – Οφέλη από εργασία

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μην δώσετε σημασία και στεναχωρηθείτε σε άτομα που πρέπει να αποφύγετε και τα ξέρετε. Εισπράττετε μόνο ζήλια και ανταγωνισμό σε μεγάλες δόσεις.

Ταύρος

Οι δεσμευτικές προτάσεις, που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, δεν θα είναι μόνο στα λόγια…αλλά θα υποστηριχτούν και από πράξεις με νόημα.

Δίδυμοι

Η μοναξιά σας, κάποιες φορές σας βάζει σε δίλημμα για να ψάξετε με διπλωματικό τρόπο, τον πρώην σύντροφο σας, που δείχνει ήδη να σας θέλει πίσω.

Καρκίνος

Η εργασία σας, σας απασχολεί πολύ και αυτός είναι ο μόνιμος καυγάς με τον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι δεν σας έχει στην ζωή του όσο θα ήθελε.

Λέων

Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη διάθεση και αυτό είναι κάτι, που τώρα σας φαίνεται ξεκάθαρα, κα έχει αφορμή την μέτρια ερωτική σας ζωή – δεσμό.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε δύο νέα πρόσωπα να σας πλησιάζουν και να σας δίνουν την ευχέρεια για μια νέα γνωριμία.

Ζυγός

Μια από τις πολύ στενές φιλίες σας, όπως και εσείς έχετε καταλάβει, σας περιτριγυρίζει με έρωτα και βαθιά συναισθήματα. Ωστόσο μην κάνετε κάτι παρορμητικό.

χαρτομαντεία Σκορπιός Δεν υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται κάποιο πρόβλημα, που να μην έχετε την λύση του. Στην δική σας την περίπτωση…επίσης.

Τοξότης

Δεν ξέρετε ακόμη τι έχει συμβεί στον άνθρωπο σας και τον βλέπετε να είναι τόσο μαζεμένος και εσωστρεφείς. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, είναι μόνο περαστικό.

Αιγόκερως

Οι φιλίες που έχετε γύρω σας, είναι και ότι πιο πολύτιμό έχετε. Άρα, δεν έχετε κανέναν λόγο να τους αφήσετε σε δεύτερη μοίρα, για έναν νέο έρωτα.

Υδροχόος

Μέσα από τους επαγγελματικούς σας χώρους υπάρχουν πολλά φλερτ και προσεγγίσεις ρομαντικές, που όμως δεν σας τραβούν το προσωπικό σας ενδιαφέρον.

Ιχθείς

Οι κοινές παρέες που έχετε με τον πρώην σας, είναι και αυτές που θα γίνουν η προφανής δικαιολογία, να αρχίσει η δικαιολογία επανασύνδεσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments