Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/12/18)

Κριός

Αν πρέπει να αποδεχθείς την ανάγκη να «προχωρήσεις με το ρεύμα» σ’ ένα ερωτικό θέμα, τότε κάντο, χωρίς να επιβάλλεις κανένα περιορισμό στον εαυτό σου. Αφέσου να μεταφερθείς, όπου θέλουν να σε πάνε οι θεοί του έρωτα.

Τα πράγματα θερμαίνονται στην ερωτική σου ζωή, και μια απόφαση θα χρειαστεί να παρθεί, πολύ σύντομα. Προς το παρόν, απόλαυσε την ανάπαυλα, κάνε απογραφή για το πού βρίσκεσαι… και χαλάρωσε.

Ταύρος

Θα βιώσεις μια επιφοίτηση με κάποιο τρόπο στα ερωτικά σου, σήμερα.

Μπορεί να πάρει τη μορφή μιας στιγμής «Εύρηκα» και θα εκπλαγείς από το πόσο ξαφνικά κάτι ασαφές, ξεκαθαρίζει.

Θα ξέρεις πώς να απαντήσεις όταν συμβεί αυτό. Αν ένα ρομαντικό σχέδιο έχει σταματήσει ή έχει καθυστερήσει πρόσφατα, τότε θα μπορούσες να του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου.

Δίδυμοι

Αν απομακρύνεις αυτό που είναι αβέβαιο ή προκαλεί σύγχυση στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, η ένταση θα αρχίσει να μειώνεται. Αυτό μπορεί να ακούγεται πιο εύκολο από ό, τι γίνεται στην πραγματικότητα, αλλά δεν αποκλείει την προσφορά της υποστήριξης του σύμπαντος, για να σε βοηθήσει να διασαφηνίσεις ό,τι χρειάζεται.

Σύντομα, μια ανανεωμένη αίσθηση άνεσης θα αντικαταστήσει τη σύγχυση. Ωστόσο για τώρα, θα πρέπει να πετάξεις ό, τι σου δημιουργεί εκρήξεις, για λίγο ακόμη!

Καρκίνος

Η ένταση θα μπορούσε να είναι ένα υποπροϊόν της επιθυμίας σου, για μια βαθύτερη δέσμευση με τον εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να δεχτείς, ότι η έντονη επιθυμία σου να κάνεις σχέση, θα μπορούσε να φανεί υπερβολική ή ίσως ακόμη και να πνίξει τον πιθανό σύντροφό σου.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να επιτρέψεις στον εραστή σου, περισσότερη ελευθερία χωρίς να νιώθεις πως θα επωφεληθεί, από αυτή σου την επιλογή.

Λέων

Είναι σημαντικό να μην παρερμηνεύσεις την επιθυμία του εραστή σου να φέρει ένα λαμπερό, ρεαλιστικό φως σε μια κοινή σας υπόθεση…. σαν απαισιόδοξη ή αρνητική.

Ίσως νιώσεις, σαν να σου ‘ρθε ο ουρανός στο κεφάλι, αλλά προσπάθησε να δεις ρεαλιστικά κάτι για το οποίο, είχε μια πολύ διαφορετική άποψη. Μόλις βρεθείτε στην ίδια σελίδα, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να δημιουργήσετε κάτι το ιδιαίτερο μαζί.

magic glass Christmas ball happy new year 2017

Παρθένος

Ένα ρομαντικό δίλημμα, μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο ή να μην προχωρήσει πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν ναι, τότε αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι εσύ, ο εραστής σου ή και οι δύο, βρίσκεστε πολύ κοντά στο θέμα για να το δείτε στις σωστές βάσεις και να πάρετε σωστές αποφάσεις γι’ αυτό. Διαχωρίζοντας τον εαυτό σου, μπορεί να σου εξασφαλίσει τί χρειάζεται να σκεφτείς τώρα, για να μην ανησυχείς γι’ αυτό, αργότερα.

Ζυγός

Ένα ρομαντικό σχέδιο, μπορεί να μην πάει όπως το σχεδίασες, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να αισθάνεσαι απελπισμένη ή θυμωμένη. Αυτό που αλλάζει, θα μπορούσε να φέρει ένα ξεχωριστό θέμα στο προσκήνιο που πρέπει να το αναγνωρίσεις και να ασχοληθείς μαζί του, τόσο εσύ όσο και ο εραστής σου. Να είσαι ευγνώμον για αυτή την παράκαμψη. Είναι χρήσιμη και έγκαιρη

Σκορπιός

Ό, τι κι αν επιλέξεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου, μπορεί να είναι όχι μόνο πιο διάφανο από ό, τι πιστεύεις πως είναι, αλλά κι ένα θέμα, που ο εραστής σου θέλει να συζητήσει ανοιχτά μαζί σου. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις σιωπηλά ή να πιστεύεις, ότι ένα συγκεκριμένο ζήτημα είναι δικό σου και πρέπει να βρεις μόνη σου τη λύση. Αν το συζητήσεις ανοιχτά , θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιά σημεία ήταν μπερδεμένα στο μυαλό σου, ή σε οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Τοξότης

Θα είναι η κατάλληλη στιγμή, για ν’ αντικαταστήσεις τις υποθέσεις με γεγονότα, στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου. Μπορεί να είχες πάρει μια βιαστική απόφαση ή να είχες ενεργήσει, χωρίς να γνωρίζεις την αλήθεια, πίσω απ’ αυτό που φαινόταν προφανές.

Δεν είναι αργά για να κάνεις τροποποιήσεις. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις αξιόπιστες πληροφορίες και τίποτα άλλο.

Αιγόκερως

Η απομάκρυνση από ένα συγκεκριμένο άτομο ή η επιλογή σου να βρεθείς στον κόσμο σου, μπορεί να σε ωφελήσει ελάχιστα. Αλλά γνωρίζεις ότι δεν θα μπορείς να το κάνεις επ’ αόριστον. Τα σχέδιά σου, να ξεφύγεις θα υποβληθούν σε μια απροσδόκητη εξέλιξη ούτως ή άλλως. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να σε φέρει πιο κοντά ή να σε βάλει σε καλύτερη θέση για να αντιμετωπίσεις, όσα θέματα, δεν έχουν λυθεί. Όσο περισσότερο είσαι παρούσα για τον αγαπημένο σου, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να λυθεί και να τελειώσει

Υδροχόος

Μπορεί να μην αφήσεις καμιά αμφιβολία στον εραστή σου, για το πόσο ισχυρά είναι τα «θέλω» σου! Αλλά είναι τα «δεν θέλω » σου, που το ταίρι σου μάλλον υποτιμά!

Μπορεί να πρέπει να σχεδιαστεί μια συγκεκριμένη γραμμή στη σχέση σου και να καταλήξεις, σε τί δεν είσαι πλέον έτοιμη να δεχτείς ή να ανεχτείς. Αν μια ρύθμιση έχει γίνει λίγο μονόπλευρη τελευταία, τότε είναι πλέον η ιδανική στιγμή για να λυθεί το θέμα αυτό.

Ιχθύες

Ίσως προσπαθήσεις να καταλάβεις τί φαίνεται παράλογο στα ερωτικά σου σήμερα. Μπορεί να έχει σχέση με τη στάση ή τις πεποιθήσεις του εραστή σου κι αυτό που μπορείς να δεις εσύ σε μια υπόθεση, που αυτός δεν μπορεί. Μπορεί να φαίνεται αβέβαιος ή αναποφάσιστος, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και χώρο για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του και να ξεκαθαρίσει ορισμένα συναισθήματα. Το παλιρροϊκό κύμα αλλαγής που έχει ταράξει τη ζωή σου πρόσφατα, δεν έχει υποχωρήσει εντελώς ακόμα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments